Bauer schaatsen voor iedere leeftijd

Wil je gaan schaatsen met de gehele familie en willen jullie allemaal nieuwe Bauer schaatsen gaan kopen? Maar weten jullie niet welke schaatsen geschikt zijn? Dat is begrijpelijk. De specialisten van Thillartssports voorzien je graag van professioneel advies. Bauer schaatsen zijn ideaal voor beginners. Neem bijvoorbeeld de Bauer Supreme S140, deze bieden de nodige steun en comfort voor beginnende schaatsers. Daarnaast is deze schaats voorzien van een modern design waardoor je welverzekerd het ijs op kunt gaan. Wil je gezellig samen met het hele gezin gaan schaatsen en wil je voor ieder gezinslid ijshockeyschaatsen kopen? Neem eens een kijkje in het brede online assortiment, met voor zowel mannen, vrouwen als kinderen de geschikte Bauer schaatsen.

Vergeet niet om naast ijshockeyschaatsen ook de geschikte kleding te kopen

Niet alleen ijshockeyschaatsen zijn belangrijk maar ook de rest. Bijvoorbeeld kleding. Bij Thillartssports kunt u naast ijshockeyschaatsen ook kleding kopen. Tijdens het schaatsen is het van belang dat u een flexibele broek draagt zodat u vrij kunt bewegen. Daarnaast is het van belang dat de kleding warmte geeft. Denkt u ook bijvoorbeeld aan een schaatsbril. Belangrijk hierbij is dat de bril licht van gewicht is zodat u hier geen last van heeft tijdens het schaatsen. Brillen met oranje glazen zorgen voor een goed contrast en een scherp zicht. Schaatst u ook buiten en is het bewolkt en donker? Dan is het aan te raden om transparante lenzen te nemen.

IJshockeyschaatsen bij de specialist kopen

IJshockeyschaats van Bauer bij de specialist kopen? Breng eens een bezoekje aan de specialist in ‘s-Hertogenbosch. Deze specialist is zelf topsporter geweest en weet als geen ander wat sporters nodig hebben wat betreft materialen en kleding om goed te kunnen presteren. Daarom biedt Thillartssports alleen producten van de beste merken. Denk hierbij aan Bauer, Sherwood, Jackson, Edea en Dunlop. Naast de benodigdheden voor de ijshockeysport, ben je hier ook aan het juiste adres voor skeelers, squash- en fitnessartikelen, zwemkleding en diverse accessoires voor allerlei sporten. Zoek je een specifiek merk? Bijvoorbeeld Bauer schaatsen? De specialisten kunnen jou alles vertellen over ieder merk. Daarnaast ben je van harte welkom voor al je ijshockey benodigdheden.

Related posts