De ware birmaan
Image default
Eten en drinken

De Kommensaal zaalverhuur Eerbeek

De Kommensaal heeft een Gasterij die in de buurt is van Eerbeek. De Kommensaal staat bekend om het genieten en het geven van de leukste feestjes. De Kommensaal is dan ook voorbereid op het geven van dergelijke feestjes. Deze feesten variëren van grote feesten inclusief een volledig verzorgd diner, tot een kleinschalige barbecue met goede vrienden. Bij de Kommensaal is het mogelijk om een zaal, of zalen te huren. Bekijk daarvoor Zaalverhuur Eerbeek De Kommensaal.

Twee zalen

Bij de Kommensaal zijn er twee zalen beschikbaar. Deze zalen heten de Deel zaal en de van Gogh zaal. Deze kunnen zowel afzonderlijk- als tezamen gehuurd worden voor een feest. Met het huren van jouw perfecte aantal zalen kan je je feest zo inrichten dat er niks tekort komt. De Kommensaal staat erom bekend te focussen op gastvrijheid en maatwerk. Dit staat dan ook erg hoog in het vaandel. Het is voor de Kommensaal belangrijk om voor iedere klant dezelfde service te verlenen, zodat niemand voorgetrokken wordt. Daarnaast wordt de mogelijkheid gebonden voor veel maatwerk. Wilt u een band laten spelen op uw feest? Of wilt u een dansvloer creëren tijdens het feest zodat er lekker gedanst kan worden? Wij zorgen ervoor, zolang u het maar met ons overlegd!

Dicht bij de A12

Recentelijk heeft de grote zaal een nieuwe bar gekregen. Naast het feit dat deze heel erg mooi is geworden, kunnen wij er voor zorgen dat deze de hele avond bemand staat door ons goed getrainde personeel. Daarnaast is er natuurlijk ook de mogelijkheid om het personeel de drankjes uit te laten serveren. De Kommensaal biedt veel service aan; en u kunt altijd met ons overleggen wat uw wensen zijn. De gasterij is makkelijk bereikbaar vanaf de A12, en het is maar zo’n 5 minuten rijden naar ons pand. Daarnaast is het pand rolstoelvriendelijk. Tot snel bij De Kommensaal.

 

Gerelateerde artikelen

Champagnetoren huren

Hele plaatje compleet met catering in Haarlem

Dé Cateraar Voor Elk Evenement