Geniet van kwalitatieve koffie op het werk met een professionele koffiemachine

Als u weet dat maar liefst 82 procent van werkend Nederland een goede kop koffie zeer belangrijk vindt om de dag goed te beginnen, weet u ook dat een goede, professionele koffiemachine is onmisbaar in iedere bedrijfskantine. Goede resultaten beginnen bij een goede werkomgeving. Benieuwd naar meer over koffie en de bijbehorden apparaten? Lees dan snel verder. Wij geven u tips.

De beste machine voor elke situatie

De beste koffiemachine bestaat niet. Dit komt omdat er voor iedere situatie een andere machine nodig is. Er zijn een aantal dingen waar u misschien niet aan denkt, maar die wel belangrijk zijn om rekening mee te houden. Een koffiemachine met te veel capaciteit voor het aantal medewerkers is natuurlijk zonde, maar een koffiemachine met te weinig capaciteit voor het aantal medewerkers is net zo zonde. Ga voor uzelf een checklist af en zie welke machine voor uw bedrijf geschikt is. Vindt u het toch nog lastig om op deze manier de juiste keuze te maken? Deac helpt u hier graag bij. Zo straalt uw bedrijf professionaliteit uit en krijgen uw werknemers altijd goede koffie.

Invloed van soorten koffie

Waar men vroeger tevreden was met een ‘simpel kopje koffie’, worden er steeds meer andere soorten koffie besteld. Ook op het werk is steeds meer vraag en verlangen naar verschillende soorten koffie’s. Met al die soorten koffie is het lastig om een keuze te maken, daarom vertellen wij u verschillende soorten koffie: espresso, een klein kopje zeer geconcentreerde koffie, door onder hoge druk water door gemalen koffie te persen.
 Cappuccino, gelijke delen espresso met melk en melkschuim
. Latte macchiato, letter vertaald: melk bevlekt. Bij een latte macchiato wordt een shot espresso toegevoegd aan de melk, niet de melk aan de espresso.
 Café lungo, minder sterke espresso
. Café corretto, espresso met een scheutje drank
. Iedere koffie is verschillend qua smaak en niet iedereen vindt alle soorten koffie lekker. Probeer erachter te komen wat voor soort koffie uw medewerkers het liefst drinken om zo een goede keuze koffiemachine te maken.

Kies voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Wilt u meer informatie? Of wilt u weten welk koffieapparaat bij uw bedrijf past? Neem dan een kijkje op de website van Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/

Related posts