Lekker een (nat)uurtje op rondvaart door de Kagerplassen

Lekker genieten van een hapje en een drankje terwijl u ronddobbert op de Kagerplassen, heerlijk toch? Bij Partyboot kan het! Hierbij is het belangrijk dat de boot waar u op vaart geen schadelijke gassen uitstoot. Dan is Partyboot / Groene Hart Cruises uw “groene” en betrouwbare partner. Zij maken gebruiken van schone CCR 2 motoren. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar daarnaast is uw rondvaart rondom Leiden of de Kagerplassen geruisloos. Hierdoor kunt u nog extra genieten van de schoonheid die de omliggende natuur herbergt. Geniet van de prachtige natuur en de diversiteit van flora en fauna die dit gebied herbergt.

Een complete keuken aan boord tijdens uw rondvaart in Leiden

Partyboot gaat een tandje verder dan de concurrentie. Hoe we dit doen? Wat dacht u van een compleet ingerichte keuken aan boord? De omgeving van Leiden verkennen per rondvaart wordt zo wel heel aantrekkelijk. Het kan dat u kiest voor een feestje, gecombineerd met een rondvaart op de Kagerplassen of nabij Leiden. Dan wilt u uw gasten ook iets lekkers voorschotelen. Dan bent u op het juiste adres bij Partyboot / Groene Hart Cruises. Zij hebben namelijk een professionele keuken én kok aan boord. Hierdoor heeft u zeer ruime keuze voor uw hapjes, maar ook voor buffetten. Natuurlijk helemaal afhankelijk van uw wensen en behoeftes.

Alleen dagverse producten tijdens uw rondvaart in de Kagerplassen

Er zijn meerdere aanbieders waarbij u aan boord wat kunt eten en drinken. Vaak gaat het hier echter om voorverpakt eten waarvan de smaak kwaliteit nou niet je van het zijn.Dit zorgt er tevens voor dat de boot niet hoeft aan te meren voor een bepaald product. Partyboot / Groene Hart Cruises kan deze heerlijke gerechten allemaal zelf produceren in de eigen keuken op de boot. Dit zorgt ervoor dat u ongedwongen kan genieten van een rondvaart rondom Leiden of de Kagerplassen. De koelruimtes op deze boot zijn zeer praktisch en gemakkelijk te gebruiken, hierdoor bent u verzekerd van de verse producten én van hoogstaande kwaliteit.

Related posts