Linnen gordijnen bestellen? Lees hier de mogelijkheden

Met Linnen gordijnen brengt u sfeer aan in elke ruimte. Bij Linnengordijnenshop kunt u gratis uw linnen gordijnen bestellen. Wist u ook onze linnen gordijnen op maakt gemaakt worden? Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees dan deze blog. 

Hoe kunt u het beste uw linnen gordijnen reinigen?

Wij van Linnengordijnenshop krijgen vaak de vraag: hoe kan ik het beste mijn linnen gordijnen reinigen. Ons antwoord hierop is:Wij raden niet aan om linnen gordijnen zelf te reinigen. Laat dit doen door een stomerij. Dit komt omdat linnen een natuurproduct is. Hier kan snel iets mis meegaan en dit zou ontzettend jammer zijn van uw mooie linnen gordijnen. Wilt u linnenlook en transparante gordijnen zelf reinigen? Dit kan eenvoudig! U wast dit op een wolprogramma op maximaal 30 graden. Deze stoffen zijn kreukherstellend en hierdoor heeft u bijna geen last van krimp. ideaal vind u van niet?

Linnen gordijnen op maat gemaakt

Als u linnen gordijnen koopt dan wilt u natuurlijk dat deze uitstekend aansluiten bij het raam. Hier gaan wij voor zorgen. Het enigste wat u moet doen zijn de juiste maten doorgeven. En wij zorgen ervoor dat de linnen gordijnen op maat worden gemaakt. Het doorgeven van de maten is het niet enigste. U moet ook de juiste kleur, voering en afwerking doorgeven. Nieuwsgierig geworden naar de opties? Neem dan contact met ons op en samenkijken we wat het beste bij u past.

Uiteenlopende kleuren linnen gordijnen

Wanneer u wiilt kiezen voor linnen gordijnen, heeft u keuze uit maar liefst 12 verschillende kleuren bij linnen gordijnen. Bij ons in de webshop vind u onder andere de kleuren: taupe, zwart, grijs, wit en gebroken wit. Dit zijn slecht enkele kleuren uit ons assortiment. Als u niet zeker weet of de kleur bij uw interieur past. Bestel dan gratis stalen!

Bij ons bestelt u uw linnen gordijnen: gemakkelijk en snel. Deze worden gratis gevoerd en ook nog eens op maat gemaakt.

https://www.linnengordijnenshop.nl/

Related posts