NIEUW: de Konjac sponge

Maak je huid teint wakker met Konjac sponge

Eenvoudig, effectief, diep reinigend en puur: al onze gezichts- en lichaamssponzen zijn milieuvriendelijk, 100% natuurlijk en gemaakt van Koreaanse plantenwortels. De Konjac-spons is zo zacht als gelei en zit vol met huidvriendelijke goedheid! Het reinigt als niets dat je ooit hebt meegemaakt, waardoor het gezicht fris, glanzend en zijdezacht is.

Wat is Konjac?

De Konjac-aardappel of Konnyaku is een meerjarige plant afkomstig uit Azië en kan op grote hoogten worden gekweekt. Konjac is een volledig natuurlijke voedingsbron en bestaat voor 97% uit water, is rijk aan minerale goedheid en bevat weinig calorieën. De plant is van nature alkalisch, waardoor de huid perfect in balans is. Onze pure Konjac is vrij van chemicaliën, kleurstoffen, additieven en irriterende stoffen.

Waarom de Konjac spons kopen?

100% biologisch afbreekbaar en volledig duurzaam, deze vochtrijke plantenvezel is liefdevol met de hand gemengd met natuurlijk vulkanisch water om onze krachtige sponzen te maken.

Al meer dan 1500 jaar traditie in Azië

Konnyaku wordt al meer dan 1500 jaar gebruikt in Korea, Japan en China als geneesmiddel, voedsel, een dieet en een schoonheidsproduct. Vanwege de geclaimde gezondheid bevorderende eigenschappen van de plant, werd de Konjac-spons oorspronkelijk gemaakt voor een gevoelige babyhuid. We creëren de originele Konjac-sponzen met pure Konjac-vezels en voedende mineraalrijke extracten. Diep reinigen, exfoliëren en verfijnen van je huid voor een stralende teint. Zacht genoeg voor de gevoelige huid en baby’s, onze fluweelzachte Konjac-sponzen zijn het ultieme hulpmiddel in natuurlijke, effectieve huidverzorging.

https://byourselfshop.nl/

Related posts