Verbrand veel vet met groepslessen in Valkenswaard

Heeft u een kantoorbaan? Die kans is erg groot, het is daarom vervelend dat overgewicht altijd op de loer ligt. En daarom is het juist belangrijk dat u lekker gaat of blijft sporten. Doe daarom eens mee aan een van de groepslessen bij Workout Healthclub in Valkenswaard. Kies uit verschillende lessen, zoals balance workouts, aerobics of een stevige power workout. Of ga lekker spinnen onder begeleiding van een enthousiaste docent. Neem dan wel een handdoek en een bidon met water mee want u gaat er zeker van zweten! Het is ook mogelijk om bij deze healthclub lekker aan sport te doen wanneer u 50 plus bent en er weer even in moet komen.

Gezellig in groepsverband of individueel trainen met 50 plus sport

Groepslessen volgen in Valkenswaard is erg leuk. Wist u dat u meer dan 25 groepslessen per week kunt volgen bij een gespecialiseerde sportclub? Bij Workout Healthclub in Valkenswaard hoeft u niet te kiezen bij 50 plus sport. Het is allebei mogelijk. En u bent ook nog eens zeven dagen per week van harte welkom op de sportschool. Alle instructeurs zijn gediplomeerd en geven u alle ondersteuning die u nodig heeft om lekker te trainen. Stel ook gerust al uw vragen aan het klantvriendelijk personeel. Het doel is om fit te worden en te blijven én daar werkt het team van Workout Healthclub graag aan mee!

BBB groepslessen in Valkenswaard om bier, brood en de bitterballen van het weekend eraf te trainen

Wilt u lekker gaan sporten doordeweeks? Het is volkomen begrijpelijk dat u in het weekend alle stress kwijt wilt raken en lekker een biertje met een borrelhap neemt. Vergeet alleen niet om die extra calorieën er weer af te trainen. Dat doet u met de groepslessen van Workout Healthclub in Valkenswaard. U kunt hier terecht voor sportlessen voor jong en oud. Volg een aerobics les en werk aan het verstevigen van uw buik, benen en billen terwijl u ook nog eens de nodige calorieën verbrandt! De groepslessen zijn voor iedereen toegankelijk, ook wanneer u bijvoorbeeld 50 plus bent en nog steeds graag sport! Vraag anders eens een proefles aan om de sfeer te ervaren. U wilt niet meer naar huis.

Related posts