De ware birmaan
Image default
Dienstverlening

De Dozenhal, competente partner voor alle soorten kartonnen dozen

Voor een tijdige levering moet het verpakkingsmateriaal zoals kartonnen dozen te allen tijde beschikbaar en gegarandeerd zijn voor al uw klanten. Uw bedrijf staat u met uw goede naam voor een vlotte en snelle afhandeling van binnenkomende orders. Het is uw visitekaartje, dat de producten veilig en deugdelijk en professioneel verpakt bij uw klant aankomen.  Of het nu gaat om een online-shop met levertijdgarantie, een bedrijf met de beste reputatie, een transportbedrijf dat producten moet overdragen, bij de Dozenhal vindt u wat u nodig heeft dankzij de het grote assortiment op voorraad. Zodat uw verzendafdeling geen tijdvertraging hoeft op te lopen en de opslagcapaciteit niet meer dan nodig hoeft te worden belast. U kunt vertrouwen op een ongecompliceerde samenwerking. Continuïteit en betrouwbaarheid daar draait het om.

Kartonnen dozen op maat

Ook voor op maat gemaakte kartonnen dozen kunt u bij de Dozenhal terecht. Of wanneer u op het punt staat te verhuizen naar een nieuwe woning en u bent op zoek naar verhuisdozen tegen lage kosten vanwege de mogelijkheid om gebruikte kartonnen dozen aan te kopen, of u wilt als particulier slechts sporadisch een paar cadeautjes sturen? Ontdek in hun assortiment de perfecte dozen en het vulmateriaal waarmee uw huisraad veilig en wel bij uw nieuwe woning aankomt, of de exacte pasklare doos waarmee het liefdevol geselecteerde geschenk veilig op weg naar de ontvangers kan gaan. Hoe klein of groot de benodigde hoeveelheden dozen en karton ook moeten zijn, zij zijn goed voorbereid op uw speciale wensen en bieden u kartonnen dozen en vulling in alle denkbare maten en variaties. Speciale verpakkingsaanvragen vragen af en toe om individuele afmetingen. Dit kunnen enkelwandige of dubbelwandige dozen zijn. Mocht uw gewenste afmeting niet in het uitgebreide assortiment voorhanden zijn, dan kunt u deze dus altijd met een gerust hart op maat laten maken.

Bedrukking met bedrijfsinformatie of logo

Zelfs het laten maken van een op maat gemaakte doos mét bedrijfsinformatie of logo behoort tot de vele mogelijkheden die de Dozenhal u biedt. U geeft zelf aan welke afmeting uw dozen moeten hebben en welke bedrukking gewenst is. Moet de bedrukking in fullcolour of toch in zwart? U bepaalt het geheel zelf. Kijk snel op de website voor meer informatie.