De ware birmaan
Image default
Dienstverlening

Verlichte naambordjes: Zichtbaarheid en functionaliteit in het donker

Bent u op zoek naar een manier om uw huis of bedrijf op te laten vallen? Dan zijn verlichte naambordjes de perfecte oplossing voor u! Deze moderne en stijlvolle naambordjes zijn voorzien van ingebouwde LED-verlichting, waardoor uw naam of huisnummer altijd goed zichtbaar is, zelfs in het donker. In dit artikel gaan we dieper in op de werking van verlichte naambordjes en hoe teksten worden weergegeven. Daarnaast ontdekken we ook de beschikbare kleuren voor kunststof naambordjes. Lees verder om meer te weten te komen over deze unieke en opvallende manier van naam- en nummerweergave.

Verlichte naambordjes

Een verlicht naambordje is de perfecte manier om uw huis of bedrijf op te laten vallen, zowel overdag als ’s avonds. Deze moderne en stijlvolle naambordjes zijn voorzien van ingebouwde LED-verlichting, waardoor uw naam of huisnummer altijd goed zichtbaar is, zelfs in het donker. Het verlichte effect zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, maar zorgt er ook voor dat bezoekers uw adres gemakkelijk kunnen vinden. Of het nu gaat om een woning, kantoor of winkel, verlichte naambordjes zijn een slimme investering in zowel functionaliteit als esthetiek. Kies uit verschillende stijlen, formaten en kleuren om een naambordje te vinden dat perfect past bij uw persoonlijke smaak en behoeften. Met verlichte naambordjes maakt u gegarandeerd een goede indruk!

Hoe werken verlichte naamborden?

Verlichte naambordjes werken op verschillende manieren, afhankelijk van het model. Er zijn verlichte naambordjes die werken op stroom en verlichte naambordjes die werken op zonne-energie.

Bij verlichte naambordjes die werken op stroom, zoals de LED-verlichte naambordjes, wordt de tekst aan de achterkant van het naambordje ingegraveerd in een melkwitte kleur. De LED-verlichting zorgt ervoor dat de tekst zichtbaar wordt in de door u gekozen tekstkleur. Deze verlichte naambordjes worden geleverd met RVS afstandhouders en een 12V omvormer voor de stroomaansluiting.

Verlichte naambordjes die werken op zonne-energie, zoals de Solar verlichte naambordjes, zijn gemaakt van verschillende materialen zoals RVS of kunststof. Deze naambordjes bevatten LED lampjes die lang meegaan en werken op zonne-energie. De ingebouwde accu laadt automatisch op zodra er zonnestralen op het zonnepaneel schijnen. De lichtcapaciteit is afhankelijk van het aantal zonuren.

De teksten op verlichte naambordjes worden op verschillende manieren weergegeven. Bij LED-verlichte naambordjes wordt de tekst gegraveerd aan de achterkant en bij Solar verlichte naambordjes wordt de tekst bedrukt. De tekstkleur en het lettertype kunnen naar wens worden gekozen.

Wat zijn de beschikbare kleuren voor kunststof naambordjes?

Bent u op zoek naar een goedkoop naambord? Bij Naambordkopen is er ruime keuze aan goedkope kunststof naambordjes in verschillende kleuren. Kunststof is een veelzijdig materiaal en daarom kunnen we een breed scala aan kleuren aanbieden. Standaard kunt u kiezen uit de volgende kleuren voor uw goedkope kunststof naambordje: wit, lichtblauw, limegroen, okergeel, goud, grijs, zilver, geel, groen, rood, blauw, oranje, zwart, donkerblauw en donkergroen. Deze kleuren bieden u de mogelijkheid om uw goedkope naambordje volledig naar uw eigen smaak en stijl te personaliseren. Of u nu op zoek bent naar een opvallende kleur of juist een meer neutrale kleur, bij Naambordkopen vindt u het juiste goedkope kunststof naambordje voor uw wensen.

https://naambordkopen.nl/