De ware birmaan
Image default
Management

Business sustainability management cambridge

Naarmate het besef van klimaatverandering, grondstoffenschaarste, vervuiling en ongelijkheid toeneemt, worden bedrijven en overheden steeds meer verantwoordelijk gehouden voor hun individuele bijdragen aan sociale en ecologische duurzaamheid. Bedrijven moeten voldoen aan de toenemende wetgeving en druk van belanghebbenden, of riskeren reputatieschade.

 

Met deze online korte cursus Business Sustainability Management verwerft u de inzichten die nodig zijn om duurzame ontwikkeling te bevorderen en uw marktpositie in een onzekere toekomst veilig te stellen.

 

Leer een actieplan voor duurzaam ondernemen te ontwikkelen en te motiveren en implementeer duurzaam ondernemen in uw organisatie, onder begeleiding van het University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL).  Door de uitdagingen van implementatie in zowel de publieke als private sector aan te pakken, ontwikkelt u de vaardigheden om deze te overwinnen en de kansen te grijpen die gepaard gaan met het creëren van een duurzaam bedrijf. Pas u aan de groeiende wereldwijde bezorgdheid en verschuivende landschappen aan en leid positieve verandering in uw hele invloedssfeer.

 

1CISL (okt, 2018).

 

Is deze cursus iets voor u?

 

Deze online korte cursus van CISL is gericht op ervaren professionals die relevant willen blijven in een snel veranderend landschap. Door hun inspanningen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen te versterken en duurzame praktijken in hun organisatie te implementeren, zullen deze deelnemers worden toegerust om concurrerend te blijven en een duurzame toekomst voor hun bedrijf veilig te stellen. De cursus is ook geschikt voor ondernemers die nieuwe duurzame sociale, economische en milieukansen willen identificeren en die hun kennis over de rol en het belang van duurzaamheid in hun bedrijf willen uitbreiden.

 

cpd_accreditatie_logo.png

 

Deze cursus is gecertificeerd door de United Kingdom CPD Certification Service, en kan van toepassing zijn op personen die lid zijn van, of geassocieerd zijn met, in het Verenigd Koninkrijk gevestigde beroepsorganisaties. De cursus heeft een geschatte 100 uur leren.

 

Let op: als u aanspraak wilt maken op CPD-activiteit, ligt de bewijslast bij u. CISL en GetSmarter accepteren geen verantwoordelijkheid, en kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden, voor het claimen of valideren van uren of punten.

 

Wat zal u onderscheiden

 

Na afloop van deze cursus beschikt u over:

 

Een praktisch actieplan voor duurzaamheid om de barrières te overwinnen en te helpen bij het grijpen van de kansen die gepaard gaan met het creëren van een duurzaam bedrijf.

 

Inzicht in het potentieel van disruptief innovatief design en technologie om duurzaam ondernemen mogelijk te maken en duurzame ontwikkeling te ondersteunen.

 

Inzicht in de internationale regelgeving rond best practices op milieugebied, het belang van duurzaamheid in productie en consumptie, en hoe dit uw organisatie zal beïnvloeden.

 

Onbeperkte toegang tot het Career Engagement Network van 2U, dat u exclusieve middelen en evenementen biedt om uw professionele reis te ondersteunen en uw carrière vooruit te helpen.

 

Over het certificaat

Bestudeer business sustainability management en verdien een certificaat van voltooiing van de Universiteit van Cambridge Institute for Sustainability Leadership.

 

Beoordeling is continu en gebaseerd op een reeks praktische opdrachten die online worden voltooid. Om een certificaat te kunnen behalen, moet je voldoen aan de eisen die zijn beschreven in het cursushandboek. Het handboek wordt u ter beschikking gesteld zodra u met de cursus begint. 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

https://www.newbusinessmanagement.com/