De ware birmaan
Image default
Winkelen

De Beste Kappers in Ermelo

Ermelo is een prachtige stad in Gelderland waar je heerlijk kunt wandelen of winkelen. Er zijn veel mooie plekken om te ontdekken en te genieten. Maar ook als kapper ben je hier aan het juiste adres. Ermelo kent een aantal uitstekende kapperzaakjes waar je met een gerust hart aan de slag kunt. In dit artikel gaan we kijken naar de beste kappers in Ermelo.

Aqua Hair

Aqua Hair is een van de beste kappers in Ermelo. De salon staat bekend om hun moderne, creatieve en betaalbare kapsels. Ook voor een kleurenanalyse of een moostretching ben je hier aan het juiste adres. De ervaren kapsters zorgen ervoor dat jouw maatwerk kapsel exact zo wordt geschikt zoals je thuis hebt bedacht. Verse koffie, tweedracht en een mooie omgeving maken het bezoek bij Aqua Hair tot een waar genoegen.

Hair Palace Ermelo

Hair Palace in Ermelo is ook zeker een aanrader. Hier ben je aan het goede adres als je op zoek bent naar een kleurspecialist. De kappers hebben ruim 15 jaar ervaring in het verven van haar in allerlei kleuren en nuances. Door de jaren heen is er een uitgebreid kleurenpallet ontstaan, waar klanten uitkunnen kiezen. Ook bezoekers met weerbarstig haar kunnen terecht bij deze kapsalons, door de speciale producten en de speciale haarverzorging.

Huishouden Haar

Een andere unieke kapperszaak uit Ermelo is Huishouden Haar. Zoals de naam al doet vermoeden heeft deze kapsalon zich gespecialiseerd in het knippen van het moderne of klassieke huishoudenhaarcoupet. Hier ben je aan het juiste adres voor een kapsel dat makkelijk in model te leggen is carrousel. De kapsters zorgen voor tips en tricks om het haar zo makkelijk mogelijk in model te houden. Ook voor een prachtig coupet welke net even anders is kun je hier terecht.

Visser & Kappers

Visser & Kappers is een kapsalon in het hart van Ermelo. Of je nu op zoek bent naar een kapsel waarbij de kappers hun creativiteit en kunstwerk kunnen laten zien, of jouw coupet gewoon zo stijlvol mogelijk moet blijven, Visser & Kappers is hét adres. In de relaxte en moderne kapsalon hebben ze ruime kennis en ervaring met verschillende haarstijlen. Ook voor een knippen en/of kleuren kun je hier terecht. Zo is er voor iedereen een geschikte kapper te vinden.

Conclusie

Kappers in Ermelo zijn er genoeg, voor ieder wat wils. Van kapsalons waar je terecht kunt voor een moderne of klassieke stijl, tot salons voor een kleurspecialist of de moostretching. Er is dus voor al je kapperwensen een mogelijkheid in Ermelo. Wil jij een kapper in Ermelo zoeken? Bekijk dan kappers in Ermelo op de Ermelo Gids.

.