De ware birmaan
Image default
Eten en drinken

Dé Cateraar Voor Elk Evenement

Catering bestellen in Zwolle

Deze buitengewone gemeente kent altijd wat te doen. Zo heeft u in Zwolle talloze festivals en het bruisende centrum die u jaarlijks kunt beleven. Wilt u meer weten over wat u er kunt doen in Zwolle? Bekijk dan deze link. In zo?n feestelijke gemeente, zal het dan ook niet verbazen dat veel mensen zoekend zijn naar een maaltijdbereider die van de hoed en de rand weet. Of u nu een zakelijk feestje houdt of een prive feestje viert. Voor de meest tongstrelende gerechten uit Zwolle belt u met Happie.
Maaltijden bestellen voor bijvoorbeeld een trouwerij, babyshower of zakelijke bijeenkomst doet iedereen via Happie Delivery Catering. In onze online winkel heeft u uw catering in een handomdraai geregeld. Maar wat voor gerechten heeft Happie Delivery catering allemaal in Zwolle? U kunt bij ons terecht voor zalige lunches, de beste borrelhapjes, de meest tongstrelende buffetten, maar ook de gezelligste BBQ party’s, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot de schoonmaak. Zowaar de afwas wordt gedaan. Dat klinkt toch super?

Welke type catering kunt u laten bezorgen in Zwolle?

Het assortiment van Happie is heel erg breed. Zo kunt u de volgende soorten catering bij ons bestellen

Lunch bestellen in Zwolle

De lekkerste middag maaltijden laat je regelen Happie catering in Zwolle. Voor allen hebben wij wel iets in ons ruime assortiment. Onze lunchpakketten omvatten verschillende soorten broodjes, verse en smaakvolle rauwkost, warme broodjes, en ook verschillende soorten candybars. Laat, indien gewenst, uw lunchpakketten individueel verpakken. Zelfs als u uw lunches op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat een optie. Ideaal voor in de coronatijd. Onze lunchpakketten worden ten alle tijden ingepakt in milieuvriendelijke emballage. op deze manier zijn de lunches niet alleen behoorlijk smaakvol, maar ook niet slecht voor de natuur.

High Tea bestellen

Heeft u zin in iets feestelijkers dan gewone middagmaaltijd, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes bommetje vo met de lekkerste hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek, sandwiches met carpaccio of cheesecake. Te bestellen voor grote groepen of kleine feestjes. De high Tea’s worden ook weer ingepakt in milieuvriendelijke verpakking. Wij kunnen de high tea’s per persoon inpakken, zo kan Happie Delivery het product leveren op meerdere plaatsen.

 

Buffet bestellen

Buffetten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De beste avondmaaltijden vanZwolle haal je hier. Ons assortiment is reuze. Daarnaast kunt u geheel uw eigen buffet laten samenstellen. Zo kiest u helemaal zelf welke maaltijden u op tafel serveert. Het ideale aan het buffet is dat de aanwezigen zelf kunnen opscheppen met de gerechten dat ze het meest smaakvol vinden. Daarnaast is het buffet erg efficiÎnt. Het personeel hoeft dan ook geen bestelling op te nemen.

BBQ catering

Wilt u een zonnig feestje onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering. Dit kan u helemaal door ons laten regelen. Of u nu alleen een BBQ pakket wilt bestellen, of dat u ook een BBQ-Kok wilt boeken. Wij regelen het allemaal! Al onze BBQ pakketten zijn inclusief gas-bbq in bruikleen. Tevens gaat een BBQ regelen super simpel. Enkele klikken met de muis en u bent klaar.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en ambachtelijke hapjes laten bezorgen doet heel Zwolle in de online winkel van Happie Delivery. Met ons grote assortiment zorgen wij dat een ieder z?n favoriete hapjes kan bestellen. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. U kunt er voor kiezen om de borrelhapjes warm geleverd te krijgen of om het zelf op te warmen. Wilt u inspiratie voor uw event? Bekijk hier rechts onze Pinterest ideeen. 

 

Tapas bestellen

Ook fan van deze fenomenale Mediteraanse? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele menus vindt u altijd de tapas catering dat perfect past bij uw feestje. Voel je direct in Spanje met onze exotische tapasbuffetten.