De ware birmaan
Image default
Eten en drinken

Champagnetoren huren

Champagne is de beste start van je feest of evenement. Met die 12 glazen die je ergens achter in de kast hebt staan, wordt het geheel natuurlijk niet zo spectaculair als je voor ogen hebt. De oplossing: een champagnetoren huren bij de champagnedames en -heren van Barcompany. Deze mensen hebben echt liefde voor alles wat champagne is.

Waarom een champagnetoren huren jouw feest spectaculair maakt

Wanneer je een feest of evenement organiseert wil je natuurlijk dat er nog lang over doorgepraat wordt. Wat is er dan mooier en spectaculairder dan een grote champagnetoren? Een champagnetoren maakt ieder feest of evenement onvergetelijk, omdat het voor gasten een unieke ervaring is. De toren van 1500 glazen is een echte eyecatcher en zal zeker een glimlach op het gezicht van alle aanwezige gasten bezorgen. Wil je een nog groter verrassingseffect? De premium champagnetoren van Barcompany staat op wielen en kan tijdens het feest tevoorschijn gereden worden voor het ultieme verrassingseffect.

Een champagnetoren voor iedere gelegenheid en budget

Champagne is natuurlijk het drankje wat niet mag ontbreken op ieder feest of evenement waar iets gevierd wordt. Wanneer champagne net niet binnen je budget past zijn er nog veel meer andere mogelijkheden om toch een champagnetoren te huren. Hoewel champagne de ultieme proost drank is, kunnen de glazen van een champagnetoren natuurlijk ook met andere soorten drank worden gevuld. Zo heb je toch een spectaculaire eyecatcher, met een kleiner budget. Ook wanneer champagne niet bij de gelegenheid past, kan een champagnetoren toch een goed idee zijn. Zo kan een toren van Barcompany, door de unieke vorm, voor meerdere producten ingezet worden. Organiseer je bijvoorbeeld een vitaliteitsdag voor je collega’s. Gebruik dan de champagnetoren voor het serveren van heerlijke fruitwaters of de lekkerste smoothies. Dus ben je opzoek naar een unieke en spectaculaire eyecatcher voor jouw feest of evenement, kijk dan zeker naar de champagnetorens van Barcompany.

https://www.barcompany.nl/