De ware birmaan
Image default
Huishoudelijk

De stalen binnendeuren zelf ontwerpen

Het plaatsen van stalen binnendeuren zorgt voor een geheel andere uitstraling van een ruimte en zal een mooie aanvulling kunnen zijn voor de inrichting van een woning of een andere ruimte. De stalen binnendeuren worden bijvoorbeeld vaak gebruikt voor de inrichting van een kantoorpand. Het heeft een behoorlijk luxueuze uitstraling en kan een pand een heel mooi visitekaartje geven voor de klanten die er over de vloer gaan komen. De binnenkomst van een pand of van een woning is een belangrijk moment van het geven van een indruk bij een gast. Door hier veel aandacht aan te besteden en de entree een perfect moment te maken heb je al een punt gescoord bij de ander. Of dit nou is bij een klant van het bedrijf of voor de gasten of vrienden die je thuis over de vloer krijgt. 

Vlakken

Natuurlijk schaf je de stalen binnendeuren niet alleen maar aan voor anderen, maar doe je het ook voor jezelf. Het plaatsen hiervan zorgt ervoor dat je een scheiding kunt maken van bepaalde ruimte, zonder dat je dit direct helemaal afsluit. Je creëert een groter optisch zicht in een ruimte en je woning of pand lijkt dus door het stalen binnendeuren een stuk groter. Dat heeft te maken met het glas dat er in de deur wordt gebruikt. Hoe je het glas precies over de deur wil hebben verdeeld is geheel aan jezelf en je kunt hier zelf een keuze uit maken. Kies bijvoorbeeld voor een van de stalen binnendeuren met een aantal van 4 vakken met glas of wil je liever meer vakken, zoals bijvoorbeeld 6 of 8. 

Twist

De stalen binnendeuren passen in ieder interieur, want je kunt zelf ook nog een eigen twist aan de deur geven. Zo kan je een deur die je in een landelijk huis wilt gaan plaatsen een andere handgreep geven en bijvoorbeeld meer vakken plaatsen in de deur.