De ware birmaan
Image default
Beauty en verzorging

Camera’s zijn overal

Door alle technische ontwikkelingen waar we door de jaren heen door heen zijn gegaan, zijn er veel nieuwe handige snufjes op de markt gekomen. De camera bijvoorbeeld. Deze werd lang geleden uit gevonden. Hij werkte nog heel anders als dat hij nu doet en er konden alleen maar foto’s mee gemaakt worden. Je moest er heel lang voor stil blijven staan om een scherpe foto te krijgen omdat de sluitertijd heel lang was. Tegenwoordig zitten camera’s overal in. Telefoons, laptops, pinautomaten, winkels en huizen. Ze zijn niet meer weg te denken uit deze moderne tijd.  

Camera’s zitten tegenwoordig overal. Iedereen kan altijd en overal iets filmen of een foto maken. Dat heeft zo zijn voor en zijn nadelen. Het is leuk om dingen met andere mensen te delen als je ergens bent geweest of iets bijzonders hebt meegemaakt. Aan de andere kant kan het erg vervelend zijn als er iemand gefilmd of gefotografeerd wordt terwijl deze persoon dit helemaal niet wil. Het maakt het nog erger als deze foto’s op internet worden geplaatst. Als iets eenmaal op internet staat, kom je er nooit meer vanaf.  

Ze zijn ook erg handig voor de veiligheid. Er hangt tegenwoordig in elke winkel en bij elk bedrijf wel een beveiligingscamera. Dit doen ze voor als er ingebroken wordt, als er iets gestolen is, of als er een overval gepleegd is. Op de CCTV beelden kunnen ze checken wie het was, en eventueel ook wat er gestolen is. De beelden kunnen door naar de politie en die kunnen proberen om de crimineel te pakken. Het nadeel van cctv is dat de beelden meestal niet erg scherp zijn. Hierdoor kan de politie niet altijd goed zien wie het was of wat er precies gebeurd is. Als je dus een camera aan wil schaffen voor de veiligheid, zorg dan dat het een goede is. 

http://www.onlinecamerashop.nl