De ware birmaan
Image default
Onderwijs

Drie redenen om de opleiding Projectmedewerker te volgen

Jezelf je hele leven lang blijven ontwikkelen is erg belangrijk en wordt ook heel erg gewaardeerd door potentiële toekomstige werkgevers. Dit versterkt je positie in de arbeidsmarkt. Daarnaast krijg je met een diploma een stuk meer betaald dan zonder relevant diploma. Daarom gooien sommige mensen het roer om en gaan ze een opleiding voor volwassenen doen bij Fabius. Anderen gaan een opleiding doen om door te groeien in hun huidige beroep. Zo heb je bijvoorbeeld projectadministratie opleiding. In dit artikel lees je nog drie redenen om deze opleiding te gaan volgen.

1. Een goede start op de arbeidsmarkt

Zoals al gezegd versterkt een opleiding je positie op de arbeidsmarkt en kan je salaris hoger worden. Met een slagingspercentage van meer dan 90% is het zeker de moeite waard om bij Fabius een opleiding projectadministratie te volgen.

2. Praktijkgerichte lessen en doorgroeien

De opleidingen van Fabius zijn allemaal erg praktijkgericht. Zo weet je precies wat je kunt verwachten in het werk. Een werkgever heeft dan ook echt wat aan je. De opleiding van projectmedewerker bestaat uit twee delen. Het eerste deel is Administratief Medwerker en daarop volgt een vervolgopleiding. Als je dat eerste deel al gedaan hebt kun je dus doorgroeien in je huidige functie. Dat is natuurlijk ideaal. De volledige opleiding duurt in totaal 12 maanden.

3. Direct beginnen bij jou in de buurt

De opleiding projectadministratie is op verschillende plekken in Nederland te volgen. Er is dus een grote kans dat dit gewoon bij jou in de buurt kan. Op de website van Fabius Opleidingen kun je zien waar de opleiding gegeven wordt en wanneer deze start. Ook kun je er terecht voor meer informatie over deze of andere opleidingen.