De ware birmaan
Image default
Auto’s en Motoren

Dagcursus auto theorie volgen? Dan moet je bij Gelijk Geslaagd zijn!

Een dagcursus theorie auto, lijkt jou dat wel wat om te volgen? Dit is zeker geen slecht idee! Zoals je waarschijnlijk al van meerdere mensen om je heen gehoord hebt, is het aardig lastig om alle auto theorie in je hoofd te stampen. De theorieboeken zijn vreselijk saai en nog erger, vreselijk dik. Je weet zelf niet wat de belangrijkste theorie is en weet dus ook niet wat je mega goed moet kennen en waar je iets minder over hoeft te weten.

Het theorie gedeelte is een belangrijk onderdeel van het rijbewijs, het is écht nodig dat je het theorie certificaat behaald. Zonder theorie certificaat helaas geen rijbewijs. Sterker nog, zonder theorie certificaat mag je niet eens afrijden. Wij, Gelijk Geslaagd, hebben een fantastische theoriecursus ontwikkeld waarmee wij iedereen kunnen helpen bij het behalen van het theorie examen. En snel ook. Want binnen 1 dag hebben wij jou alle lesstof aangeleerd én ben je als het goed is geslaagd voor het CBR theorie examen. Want bij ons ga je op de dag van de cursus ook meteen het examen maken.

Om ervoor te zorgen dat we geen tijd tekort komen starten we vroeg met de training. Om 7 uur in de ochtend wordt je bij ons op het trainingsadres verwacht. Even een keertje de wekker vroeg zetten dus. Valt niet mee, dat snappen we maar het is absoluut voor een goed doel. Het theoriecertificaat.

Na een ochtend klassikale theorieles en oefenen met examens is het tijd om te lunchen. De lunch hebben wij geheel voor jou verzorgd. Even bijkomen en je maag weer vullen, zodat je straks bij het examen voldoende energie hebt. Je krijgt na de lunch nog eventjes de tijd om wat theorie door te nemen. Vervolgens vertrekken we naar het CBR. De meeste van onze trainingslocaties liggen dicht bij het CBR, we kunnen er dan dus lopend heen. Waar dit niet het geval is zorgen wij met vervoer dat je bij het CBR komt.

Dagcursus motortheorie

Wist je dat wij ook een dagcursus motortheorie geven? Dus voor de motorliefhebbers onder ons: het motor theorie examen kan je ook vliegensvlug halen met onze hulp! Wil jij je inschrijven voor één van onze theoriecursussen? Ga snel naar onze site, prik een datum en locatie en schrijf je in. Tot snel!

https://www.gelijkgeslaagd.com/