Is private lease een goede optie?

Dewarebirmaan

Private lease wordt steeds populairder

Steeds meer mensen kiezen voor private lease. Het vaste bedrag per maand, het rijden van een nieuwe auto en het niet meer te hoeven sparen voor een volgende auto trekt veel bestuurders over de streep. Geen onverwachte rekeningen meer, geen spanningen meer in de onderbuik als de auto in de garage staat en het rijplezier is weer helemaal terug.

Autorijden is weer een feest

Zomaar een stuk rijden de polder in. Zonder bestemming, maar wel met hetzelfde plezier als wat je had in het autorijden toen je net je rijbewijs had. Toen je met het roze papiertje net op zak even met de auto van je vader langsging bij een vriend of vriendin. Die vrijheid, dat gevoel van zelfstandigheid, zo hoort autorijden te zijn. Met private lease krijg je dit gevoel weer helemaal terug. De leasemaatschappij is verantwoordelijk voor de reparaties en de kosten die hiermee gemoeid zijn. Voor jongeren die net hun rijbewijs hebben gehaald is deze vorm van autorijden ook erg geschikt. Zij hebben nog geen geld op de bank maar willen wel graag een auto. Dan is dit een prima oplossing.

Het huishoudboekje op orde

Iedereen heeft het financieel weleens moeilijk. Van tevoren maak je een inschatting van de kosten en dan valt het toch weer erg tegen. Veel kostenposten zijn goed in te schatten, neem bijvoorbeeld de hypotheek of de boodschappen. De hoogte van de autokosten zijn dit vaak niet. En dat maakt deze kostenpost juist zo onvoorspelbaar en daar houden veel mensen niet van. In dit geval is private lease een prima oplossing om het huishoudboekje strak op orde te houden. Grote reparaties zijn niet meer voor jou maar voor de leasemaatschappij. Een fijn gevoel waarmee je echt het gevoel hebt dat je financieel niet meer voor verrassingen komt te staan.

Nieuwe auto

Als je deze vorm van autorijden kiest krijg je de beschikking over een (vrijwel) nieuwe auto. Dit betekent dat deze is voorzien van de nieuwste technieken. Heerlijk modern en comfortabel rijden dus. En veel minder kans op autopech onderweg. Dat maakt het autorijden met private lease nog leuker!

 

Related posts