De ware birmaan
Image default
Beauty en verzorging

Een stralende huid met Medik8

Medik8 is het cosmeceutical merk dat verkrijgbaar is bij Cotton Spa! Hiermee boeken wij de meeste huidverbetering en maken we mensen blij met een mooie huid. 

Wat maakt Medik8 anders dan andere merken? 

Medik8 gelooft dat iedereen een mooie huid voor lief verdient. Dat is hun ultieme missie en het is eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is hun kernfilosofie te volgen. Dit is CSA; vitamine C, Sunscreen en vitamine A. Ze zeggen dat als je hiermee start op je 30e je eruit ziet als een 40er op je 50e. 

Hoe werkt dit? 

Vitamine C

Een goede gestabiliseerde vitamine c biedt belangrijke antioxidantenbescherming. Het stimuleert de aanmaak van colleges en elastine. Blokkeert de ontwikkeling van pigment voor een gladde en heldere huid. Gebruik dit product ‘s ochtends voor je sunscreen bescherming.

Sunscreen

80% van de huidveroudering wordt veroorzaakt door de zon. De zon droogt je huid uit en hierdoor treedt rimpelvorming snel op. Helaas wordt huidschade niet alleen veroorzaakt als het zonnig is. Op bewolkte dagen is er nog 50% UV-Straling. Het dagelijks dragen van een krachtige zonbeschermingsfactoren is dus van essentieel belang om een jeugdige uitstraling te behouden.

Vitamine A

Retinol (vitamine A) gebruik je altijd ‘s nachts. Overdag wordt deze vitamine namelijk afgebroken door de zon. Vitamine A is simpelweg het belangrijkste ingrediënt in anti-aging huidverbetering. Het versnelt de celvernieuwing en vermindert de talgproductie. Verder wordt de huid heel mooi geëgaliseerd door vitamine A. 

Anti-aging hoeft niet moeilijk te zijn

Anti-aging hoeft dus niet moeilijk te zijn. Met dit drie stappenplan van Medik8 kom je al enorm ver. Dus wanneer ga jij beginnen met de eerste stap naar een jonge huid?

Kom jij voor het eerst? Dan maken we eerst een huidscan om te bepalen hoe wij jou het beste kunnen helpen. Hiermee kunnen we inschatten welke behandelingen we nodig hebben en welke producten hier het beste bij past.