De ware birmaan
Image default
Entertainment

3 redenen waarom iedereen roddels moet lezen

Wij mensen zijn van nature heel nieuwsgierig en willen alles weten. Dat is dan ook de reden dat er kranten bestaan. Zo wordt het volk geïnformeerd en op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes in het land en in de wereld. Naast informatie binnenkrijgen, willen mensen ook vermaakt worden. Vermaak zoeken we steeds meer in social media, in films en tv, maar ook in sport, spel en hobby’s. Als je het element informatie en het element vermaak bij elkaar in de kom gooit en je lekker veel roert, wat ontstaat er dan uit die mix? Roddelnieuws natuurlijk! In dit artikel vertel ik je waarom iedereen op de hoogte zou moeten zijn van de laatste sappige roddels.

Ten eerste is showbizz nieuws de perfecte combinatie van vermaak en informatie, twee dingen die wij als mens altijd naar verlangen. Er zit genoeg informatie en waarheid in zodat je er nog wat van op kan steken voor je eigen leven en staat ver van je af en is meestal zo schandalig dat het gewoon leuk is om te lezen.

Ten tweede is het lezen van gossip een goede afleiding van je dagelijks leven. Je hoeft je even geen zorgen te maken om je eigen leven, maar kan je vermaken met andermans leven. Het trekt je als het ware even uit je eigen bubbel. Je vergeet even je eigen zorgen en wordt in de wereld van celebraties gezogen.

Mijn laatste argument om het laatste showbizz nieuws te lezen, is dat het een perfect onderwerp is voor small talk. Praten over de laatste roddels is een hele mooie manier om te laten zien dat jij wat weet van de wereld en het zorgt ervoor dat er nooit ongemakkelijke stiltes vallen in een gesprek. Met de kennis van de laatste roddels heb je altijd een gespreksonderwerp op voorraad en kan je iedereen vermaken en met iedereen mee praten.

https://www.showbizz24.be/