De ware birmaan
Image default
Woning en Tuin

Glas mozaiek verwerken in je interieur

Het is een trend die je steeds weer opnieuw terug ziet komen in interieurs. We hebben het over glas mozaiek. Het is een unieke manier om je interieur een bijzondere touch mee te geven. Je moet er wel wat durf voor hebben, want niet iedereen durft van de gebaande paden af. Maar als je het eenmaal geprobeerd hebt, dan weten we zeker dat je niet meer terug wilt. Glas mozaiek ziet er schitterend uit en geeft een mooie draai aan je interieur. En eenmaal één keer geprobeerd, wil je vast en zeker er meer mee aan de slag. Want iedere ruimte is geschikt voor de bijzondere kunst van mozaiek.

Glas mozaiek in je keuken

De keuken is de plek in huis waar de meeste mensen besluiten om te beginnen met het aanbrengen van glasmozaiek. Dit is natuurlijk ook de meest logische plek, want waarschijnlijk heb je hier al tegels liggen. Glas mozaiek zijn namelijk ook tegeltjes, alleen dan met een schitterende kleur of patroon. Je ziet ze vaak terug in Zuid-Europese landen als Spanje. Maar ook in Marokko weten ze hun weg te vinden met mozaiek. Maar de keuken is gelukkig niet de enige plek in huis waar glasmozaiek tot zijn recht komt. Ook in de woonkamer, de badkamer, het toilet, de hal en ja zelfs in de tuin kun je er met hartenlust mee decoreren. Zo ontstaat een uniek en bijzonder huis dat je nergens anders ziet.

Zelfs voor in de tuin

We noemden het zojuist al even. Glas mozaiek hoef je niet perse binnenshuis te gebruiken, ook buiten ziet het er schitterend uit. Maak er een bijzonder pad mee dat je door de tuin leidt. Of misschien heb je wel een lelijke muur in de tuin, van de berging bijvoorbeeld. Door gebruik te maken van glas mozaiek tegen deze muur, verberg je hem als het ware. En je krijgt er een schitterende en unieke muur voor terug.

https://www.topmozaiek24.nl/product-categorie/mozaiek-tegels/mozaiek-tegels-glas/