De ware birmaan
Image default
Woningen

KENMERKEN VAN APPARTEMENTREPARATIE

appartement te huur

Als je niet weet waar je moet beginnen met het repareren van een driekamerappartement, begin dan met dit artikel. De vorige keer hebben we in detail beschreven wat de prijs bepaalt voor het repareren van een tweekamerappartement. En vandaag zullen we proberen u te vertellen over de fasen en kosten van het repareren van een driekamerappartement.

Herstelstadia

Ze zijn veelzijdig inzetbaar, zowel voor renovatie in een eenkamerappartement als voor renovatie van elk ander huis.

De eerste fase is ontmantelingswerk.

Dit omvat: het verwijderen van vloerbedekkingen, lagen afwerkingsmateriaal van muren en plafonds, het verwijderen van deuren en communicaties, en zelfs het demonteren van binnenwanden. Over het algemeen ontmantelen we alles wat we willen weggooien of vervangen.

De tweede fase is bouwen, niet breken.

Als we in de laatste fase alles hebben vernietigd, bouwen we nu. Ook als we geen nieuwe muren nodig hebben, voeren we hier de communicatie uit: we voeren loodgieterswerk uit en leggen elektrische bedrading aan.

De derde fase is een ruwe afwerking.

Estrikvloeren, pleisterwerk en plamuur van plafonds en wanden, egaliseren van wanden, leggen van vloerverwarming, vervangen of plaatsen van ramen en ander “vies” werk. Na al deze werkzaamheden is het appartement klaar voor de afwerkingsfase.

De vierde fase is klaar.

Dit is de laatste fase en bestaat uit het aanbrengen van decoratieve coatings. Dit zijn onder meer: ​​tegels in badkamers en keukens, plaatsen van plinten, plaatsen van verlaagde of verlaagde plafonds, schilderen van muren, leggen van vloerbedekkingen, aansluiten van stopcontacten, schakelaars, verlichtingsarmaturen en plaatsen van binnendeuren.

Hoeveel kost het om een ​​3-kamerappartement te renoveren?

Laten we om te beginnen verduidelijken: de prijs van reparaties in een driekamerappartement hangt niet alleen af ​​van het gebied. Het repareren van een 3-kamerappartement zal natuurlijk aanzienlijk in prijs verschillen van bijvoorbeeld het afwerken van een studio-appartement. Maar het is ook belangrijk om rekening te houden in welke woning de woning is gekocht, of er eerder iemand in dit appartement heeft gewoond en hoe groot de schaal van de werkzaamheden moet zijn. Als het nieuwe gebouw waarin u nu gaat wonen bijvoorbeeld een paneelgebouw is en er heeft nog nooit iemand in uw driekamerappartement gewoond, dan zult u hoogstwaarschijnlijk grote reparaties moeten uitvoeren. Het bijzondere van paneelhuizen is dat je als geen ander dicht bij je buren staat. De hoorbaarheid in zulke nieuwe gebouwen is zo goed dat je alle gebeurtenissen van je buren van boven, onder en van opzij leert kennen voor al hun echte vrienden. Eigenlijk, want ze gaan over die van jou. In dit geval is voor het uitvoeren van reparaties in een 3-kamerappartement extra geluidsisolatie vereist en dus extra reparatiekosten.

BELANGRIJK IS IN WELKE WONING DE WONING IS GEKOCHT, WAT IEMAND VROEGER IN DIT APPARTEMENT HEEFT GEWOON EN HOE GROOT DE WERKZAAMHEDEN MOETEN ZIJN.

Tegenwoordig bieden de meeste ontwikkelaars appartementen aan met een kant-en-klare ruwe afwerking. Dit betekent dat je om erin te wonen alleen de muren hoeft te schilderen, tegels te leggen, vloeren te leggen, lampen en gordijnen op te hangen, meubels te rangschikken en in vrede te leven. In dit geval kan zelfs het afwerken van een appartement met 4 kamers goedkoper zijn dan een volledige renovatie in een studio. Dit alles kan onafhankelijk worden gedaan, vooral als u al ervaring heeft. Maar als de ontwikkelaar niet zorgt voor een ruwe of definitieve afwerking van een driekamerappartement in een nieuw gebouw, is het beter om zich tot specialisten te wenden voor een kwaliteitsreparatie.

Zoals u kunt zien, is het niet zo moeilijk om reparaties uit te voeren in een driekamerappartement.

huis te koop muizen

https://be.propenda.com