De ware birmaan
Image default
Tuin en buitenleven

Raamdorpels maken je woning helemaal af

Een raamdorpel beton of natuursteen kun je kopen in een fysieke winkel maar online bestellen behoort ook tot de mogelijkheden. Bij Sierbeton Online hebben ze een uitgebreid aanbod aan dorpels die van deze natuurlijke materialen gemaakt zijn. 

Kies voor maatwerk zodat het goed past

Voordeel van zowel beton als natuursteen (voor dorpels wordt hardsteen gebruikt) is dat ze in allerlei vormen en maten te koop zijn maar ook zo te maken zijn. Als je met een standaardvorm niet tevreden bent of niet mee uit de voeten kunt omdat deze niet goed past kunnen de dorpels volledig naar jouw wens gemaakt worden. Dit maatwerk kost wel wat meer maar dan heb je goed passende dorpels waar je veel profijt van zult hebben. Op de website van Sierbeton Online kun je vinden welke dorpels ook als maatwerk geleverd worden. Als je wilt weten wat het gaat kosten om je hele woning van dezelfde dorpels te laten voorzien vraag je het beste eerst een offerte aan. 

Dorpels kun je zelf aanpassen na plaatsing

Raamdorpels van beton of hardsteen ogen heel natuurlijk en geven de woning een nette uitstraling. Omdat ze in diverse soorten te koop zijn is er voor nagenoeg iedere woning wel eentje te vinden die er goed bij past en kun je er ook nog voor kiezen de dorpels zelf te behandelen nadat deze geplaatst zijn. 

Dorpels zorgen voor een goede afwatering

Het oog wil natuurlijk wat maar de dorpels hebben ook een bepaald nut als deze goed bevestigd worden onder de ramen. Als ze licht hellend vastgemaakt worden betekent dit dat alle water er goed afloopt en niet over de gevel loopt of nog erger, binnendringt in de woning. Derhalve is het een verstandige keuze om goed passende dorpels te laten plaatsen om zo je woning te beschermen.