De ware birmaan
Image default
Aanbiedingen

Waarom buitenreclame nog steeds relevant is in het digitale tijdperk

Waarom buitenreclame nog steeds relevant is in het digitale tijdperk

We zitten allemaal voortdurend op onze telefoons en computers, dus het lijkt misschien alsof buitenreclame, denk aan billboards, bushaltes en meer, achterhaald is. Maar de waarheid is dat buitenreclame net zo relevant is als altijd. In feite kan buitenreclame een ongelooflijk effectieve manier zijn om potentiële klanten te bereiken en je boodschap daar te krijgen! Dit is waarom.

 

Het is goedkoop

Buitenreclame kan ongelooflijk kosteneffectief zijn in vergelijking met traditionele vormen van marketing, zoals televisie- of radioreclame. Zelfs als je met een beperkt budget werkt, kun je met buitenreclame toch je naam tevoorschijn halen. Plus, wanneer correct gedaan, kan het een grote return on investment (ROI) opleveren. Dit betekent dat je mogelijk een toename van de belangstelling van klanten en de verkoop kunt zien voor een relatief lage prijs.

 

Het is overal

Buitenreclame is niet beperkt tot één locatie, het is overal! Je advertentie kan gezien worden door mensen die op straat lopen, bij een bushalte zitten of in hun auto rijden. Dit type van zichtbaarheid betekent dat meer mensen uw advertentie zien en bekend raken met uw bedrijf in minder tijd dan andere methoden van marketing.

 

Het kan creatief en leuk zijn

Volgens recente studies van enkele van de grootste merken in Amerika trekken creatieve en leuke buitenreclames meer aandacht van consumenten dan traditionele advertenties, omdat ze zich onderscheiden van de concurrentie en vaak memorabel zijn. Dat betekent dat als je iets in het oog springend genoeg maakt om iemand een dubbele blik te laten werpen of zelfs een minuut langer dan normaal stil te laten staan terwijl ze je advertentie passeren. Dan heb je waarschijnlijk een indruk gemaakt die ze niet snel zullen vergeten!

Buitenreclame lijkt tegenwoordig misschien overschaduwd door digitale media, maar laat de effectiviteit ervan nog niet buiten beschouwing! Buitenreclames zijn goedkoop te produceren en te verspreiden, plus ze zijn overal waardoor hun zichtbaarheid exponentieel toeneemt. Schrijf buitenreclame dus nog niet af; probeer het eens en je zult verbaasd zijn over het succes dat je hebt! Alle mogelijkheden voor buitenreclame vind je bij Bosman Reklame.

 

https://www.bosmanreklame.com/