De ware birmaan
Image default
Aanbiedingen

Wat zijn de wandtegels restpartijen?

Steeds vaker komen in advertenties en reclame wandtegels restpartijen voorbij maar wat zijn het? Als je op zoek bent naar goedkope wandtegels moet je op zoek gaan naar wandtegels restpartijen want je betaald er flink minder geld voor.

Oude collectie

De wandtegels restpartijen zijn gewone tegels uit een oude collectie. Een bouwmarkt kan eenmaal niet alle wandtegels verkopen dat ze ingekocht hebben voordat er weer een nieuwe collectie binnenkomt. Ze moeten de oude collectie wel verkopen om ruimte te maken want in een bouwmarkt is de ruimte beperkt. De overgebleven wandtegels dus de resten worden tegen hoge kortingen verkocht. Dit zijn dan ook de wandtegels restpartijen.

Hoge kortingen

De kortingen op wandtegels restpartijen kunnen heel hoog oplopen want ze moeten nou eenmaal verkocht worden. Zo kunnen de kortingen oplopen tot wel de helft van de prijs of zelfs 70% procent. Zo bespaar je dus honderden euro’s op het kopen van wandtegels. Het is dan ook niet zo gek dat steeds meer consumenten op zoek zijn naar wandtegels restpartijen. De enige nadeel is dat de wandtegels restpartijen snel opgaan want de voorraad is beperkt. Het zijn de resten van de oude collectie en er komen geen nieuwe bij. Je zult er dus altijd snel bij moeten zijn.

Bebotegels.nl

Tegeloutlethoofddorp.nl

Fliesenxl.com