De ware birmaan
Image default
Entertainment

Social media gebruik in Nederland

Vrijwel iedereen een Nederland heeft een social media account. In totaal zijn er namelijk ongeveer 13,7 miljoen Nederlanders actief op één of meerdere social media platformen. De meeste mensen uit die groep hebben een Facebook account. Dit zijn er meer dan 10 miljoen. De top 3 wordt gecomplementeerd door YouTube en Instagram.

Elk van deze 3 platformen wordt voor andere doeleinden gebruikt. Zo is Facebook bedoeld om in contact te blijven en te komen met vrienden en familie. Daarnaast kun je bepaalde pagina’s volgen over verschillende onderwerpen. YouTube is een van de oudste platformen. Hierop kun je video’s bekijken over van alles en nog wat. Ook is het mogelijk om zelf video’s hierop te plaatsen. Het is net zoals bij Facebook mogelijk om een livestream te houden. Tot slot Instagram. Dit platform is bedoeld om foto’s en hele korte video’s op te delen. Het platform is vooral populair onder modellen en bekendheden.

Facebook in Nederland

Van het totaal aantal Facebook gebruikers in Nederland, gebruikt 70% dit elke dag. Dit zijn er ongeveer 7 miljoen. Met zoveel gebruikers in Nederland alleen is het een mooi platform om je stem te laten horen. Hoe meer volgers je hebt, des te meer mensen je kunt bereiken. Toch is het niet altijd even makkelijk om snel aan meer volgers te komen. Je kunt gebruiken gaan maken van marketingstrategieën om dit te bewerkstellen. Een andere methode is om facebook volgers te kopen.

Facebook volgers kopen was nog nooit zo gemakkelijk. Via websites zoals gebruikersnamen.nl kun je makkelijk volgers kopen voor elk social media platform. Houd er wel rekening mee dat je niet teveel in één keer koopt. Dit kan namelijk opgemerkt worden door Facebook als het onrechtmatig verkrijgen van volgers. Doe het daarom stap voor stap.

https://gebruikersnamen.nl/product/facebook-volgers-kopen/