De ware birmaan
Image default
Entertainment

Waarom escape room in Almelo?

Als je nog nooit meerdere escape rooms gespeeld hebt, is de vraag ‘Zijn alle escape rooms ongeveer hetzelfde?’ op zich best een terechte vraag om te stellen. Dat is gelukkig niet zo, elke escape room is anders  en er is behoorlijk wat verschil te creëren als de betreffende escape room bouwers maar creatief genoeg zijn. Dat geldt in ieder geval wel voor de speciale escape room Almelo.

Escape rooms met verschillende thema’s

Iedere escape room heeft een bepaald thema gekozen om de verhaallijn, de raadsels en puzzels, de aankleding van de room en een opdracht aan op te hangen. Veel gekozen thema’s hebben iets te maken met horror of misdaad. Dit is ook zo bij de escape room Almelo. Bij horror kan je bijvoorbeeld denken aan bloederige ruimtes of je komt in contact met een gestoorde laborant ofzo. Bij een thema waarin misdaad centraal staat, zijn opdrachten zoals een bom onschadelijk maken of een kluis openen waarin iets verborgen zit, heel populair.

Escape rooms op een bijzondere locatie

Naast het verschil in thema zijn er natuurlijk ook nog escape rooms die op een bijzondere locatie gesitueerd zijn. Veelal geeft zo’n locatie ook richting aan het thema dat ‘gekozen’ wordt. Unieke locaties zijn bunkers, kelders, bussen, boten en oude fabriekspanden. Nu is de escape room Almelo niet op een bijzonder locatie, maar de inhoud van de kamer maakt veel goed. De escapreoom bouwers van de escape room Almelo hebben een ware puzzel gemaakt van de kamer. Daarnaast is de escape room Almelo gelegen op een goede locatie. Het is niet alleen goed bereikbaar, maar er is een restaurant. Daarnaast kun je de escape room Almelo combineren met meer activiteiten zoals bowlen of karten. Plan snel een gezellig en actieve middag bij de escape room Almelo en ontsnap uit deze moeilijke kamer.