De ware birmaan
Image default
Woning en Tuin

De zoektocht naar de praktische keukenkraan

 

Een keukenkraan wordt constant gebruikt. Denk maar aan groenten of fruit wassen, vuile vaat afspoelen of emmers vullen. De standaard keukenkraan is echter niet flexibel waardoor deze zaken wat onhandig verlopen. Kies daarom voor de keukenkraan met handdouche. Het gaat hier om een kraan met een uittrekbare uitloop, zodat je overal makkelijk bij kan! Deze kraan komt voor in twee types. Ten eerste heb je de kraan met handdouche, die eruitziet als de douche die je in je badkamer hebt. Het gaat hier om een grotere versie die makkelijk te hanteren is. Ten tweede heb je de uittrekbare mousseur. Deze is heel wat kleiner dan de handdouche en is daarom wat subtieler.

Je aanrecht wordt een multifunctionele ruimte

Welk model je ook kiest, je zal verstelt staan van de praktische mogelijkheden. Het dagelijkse werk in de keuken zal een heel stuk vlotter verlopen. De kraan met handdouche kan alle kanten op. Zo kan je makkelijk alle hoekjes en randen van je gootsteen bereiken. Geen vuiltje dat achterblijft. Ook de meest onhandige zaken kunnen makkelijk afgewassen worden. Waar een gewone keukenkraan onbeweeglijk is en jij het object in alle vormen moet wringen, kan de keukenkraan met handdouche dit voor jou doen. Ook hoge pannen en emmers kunnen makkelijk in de keuken gevuld worden. Erg handig bij het poetsen! Door de flexibiliteit van dit type keukenkraan wordt je werkruimte in de keuken vergroot. Het multifunctionele aspect bespaart je een hele hoop tijd.

Jouw keuken verdient het beste

De keukenkraan hoort niet alleen praktisch te zijn, maar is ook een belangrijk onderdeel van het keukeninterieur. De handdouche kan na gebruik perfect worden teruggeplaatst zodat de keukenkraan er normaal zoals voordien uitziet. De kranen zijn krasbestendig en eenvoudig schoon te houden. Ze zijn eenvoudig te monteren en makkelijk te bedienen. Zoals je ziet zijn keukenkranen met handdouche een essentiële toepassing die niet in je keuken mag ontbreken. Je aanrecht wordt zo omgevormd tot een multifunctionele ruimte, een ruimte waar chef koks jaloers op zullen zijn!

 

https://www.badkamerwinkel.nl/kranen/keukenkraan