De ware birmaan
Image default
Woning en Tuin

Geen geld besparen op slotenmaker!

In Den Haag is het een aantal keren voorgekomen dat slotenmakers heel goedkoop sloten komen vervangen en een tijdje later word de woning leeg gehaald. Dit is een horror verhaal dat helaas voorkomt maar dit kun je wel voorkomen. Ga niet voor een goedkope slotenmaker Den Haag en zorg ervoor dat die het politiekeurmerk veilig wonen heeft.

In Den Haag zijn er veel goede slotenmakers actief en ze hanteren een vast tarief voor het plaatsen van sloten. De berekening komt tot stand door het soort slot dat gebruikt word en verrichten arbeid. De erkende slotenmakers in Den Haag hanteren allemaal ongeveer dezelfde prijs. Als er dan een slotenmaker is die een heel laag tarief hanteert klopt er iets niet.

Het kan zo zijn dat de goedkope slotenmaker Den Haag geen slechte bedoelingen heeft maar om rendabel te blijven moet er toch iets niet kloppen. Wat vaak het geval is dat ze goedkope sloten gebruiken en dit doen ze onder het mom van goede sloten. Als er dan een inbraakpoging wordt gedaan zal die slot niet eens een amateur inbreker tegen houden.

Goede sloten dat een erkende slotenmaker Den Haag plaatst zijn nou eenmaal duurder. Het maken ervan en de materialen dat worden gemaakt zijn gewoon duurder. Bespaar dus niet op een slotenmaker Den Haag want dit kan je later duur komen te staan.