De ware birmaan
Image default
Aanbiedingen

Haal het meeste uit jouw waterfles

Er gaat niets boven een koud flesje water als je onderweg bent. Of je nu naar je werk gaat, naar school of aan het wandelen bent, een waterfles is iets wat je niet mag vergeten mee te nemen! Het houdt niet alleen jouw vochtgehalte op peil, maar wanneer je kiest voor een sterke waterfles, helpt het ook om plastic afval te verminderen. Ontdek hoe jouw waterfles nog meer tot zijn recht komt!

 

Gebruik jouw drinkfles regelmatig

Als je jouw grote waterfles optimaal wilt gebruiken, zorg er dan voor dat je hem regelmatig gebruikt. Zet de fles op een zichtbare plek en neem hem standaard mee. Zo kun je de hele dag door voldoende drinken en de fles bijvullen wanneer dat nodig is. Dit zorgt ervoor dat jouw lichaam gehydrateerd en gezond blijft. Ook kost dit minder plastic afval dan wanneer je elke keer kiest voor wegwerpbare varianten.  

 

Houd de waterfles schoon

Maak hem vaak schoon, want dit is mega belangrijk! Niet alleen voorkomt dit de vorming van bacteriën, maar ook dat er slechte smaken in je drankje achterblijven. Maak je fles regelmatig schoon met heet (zeep)water en spoel hem goed uit voordat je hem weer gebruikt. Ook is het belangrijk om de fles zo nu en dan helemaal te laten drogen.

 

Gebruik de juiste accessoires

Je kunt er ook voor zorgen dat je het meeste uit jouw waterfles haalt door te investeren in extra accessoires zoals een geïsoleerde hoes, of zelfs een infuser als je een voorkeur hebt voor gearomatiseerde dranken! Deze artikelen kunnen de levensduur van jouw waterfles verlengen en zorgen voor extra gemak onderweg. Last but not least, zorg ervoor dat je je waterfles veilig opbergt als je hem niet gebruikt. Dit betekent dat je hem uit de buurt houdt van extreme temperaturen (zowel warm als koud) en van scherpe voorwerpen die het oppervlak kunnen beschadigen.

 

Met deze tips kun jij het meeste uit het gebruik van jouw waterfles halen! Of je hem nu meeneemt op buitenavonturen of gewoon de hele dag drinkt – er zijn genoeg manieren om van dit veelzijdige artikel gebruik te maken en tegelijkertijd te helpen plastic afval te verminderen! Zo draag je dus ook nog eens bij aan een schoner milieu! Waar neem jij je waterfles mee naar toe? Wanneer jij nog geen waterfles hebt, ontdek dan het ruime assortiment bij Mymepal!

 

https://www.mymepal.com/bekers