De ware birmaan
Image default
Telefonie

Klantenservicetelefoon komt regelmatig van pas

Telfort winkels in Nederland zijn inmiddels omgevormd tot KPN stores. Dit heeft alles te maken met het feit dat het moederbedrijf KPN heeft aangekondigd dat Telfort als merknaam gaat verdwijnen. Dit gebeurt niet plotsklaps, maar geleidelijk aan. De website van Telfort blijft voorlopig bestaan. Dat betekent dat je als vanouds kunt blijven inloggen op Mijn Telfort en gebruik kunt blijven maken van de Telfort app. Ook de klantenservice van Telfort blijft beschikbaar. Heb je nu een Telfort-abonnement waar je zeer tevreden over bent? Dan hoef je je dus geen zorgen te maken. De voorwaarden, de prijs en de service blijven in principe hetzelfde. Mochten er voor jou met je Telfort-contract uiteindelijk toch dingen veranderen, dan wordt je daarvan op de hoogte gehouden. Telfort is al vijftien jaar lang een dochteronderneming van KPN. Met het bundelen van de krachten streeft KPN naar een hoogwaardiger dienstverlening, betere bereikbaarheid en meer uniformiteit. Begin 2019 is de glasvezelverbinding van KPN door de Consumentenbond als beste getest. Over de jaren 2018 en 2019 werd Nederlands grootste telefoonprovider onderscheiden met de Tweakers Award.

Maak gebruik van de voordelen van T-Mobile Thuis

Met T-Mobile thuis ben je verzekerd van hoogwaardige telefonie, televisie én internet op je woonadres. De alles-in-één-pakketten van T-Mobile zijn scherp geprijsd en komen met allerlei voordelen. Dit zijn de pluspunten wat betreft internet: downloaden vanaf 20 Mbit/s, uploaden vanaf 2 Mbit/s, een gratis modem voor wifi en uitstekende wifidiensten. Interactieve tv van T-Mobile biedt onder meer:

-de Eredivisie via Fox Sports;

-40 HD zenders;

-Programma Gemist en Begin Gemist;

-de mogelijkheid waar en wanneer je wilt televisie te kijken middels de app TV Anywhere.

Als je kiest voor T-Mobile Thuis krijg je het eerste halfjaar extra korting op de abonnementskosten. Misschien ben je klant bij een ander telefoonbedrijf dan T-Mobile en zoek je het telefoonnummer daarvan? Wellicht heb je de contactgegevens nodig van het vakantiepark waar je volgende week naar toe gaat? Deze en vele andere nummers van klantenservices kun je krijgen van Klantenservicetelefoon. Dit is een gratis dienstverlener met een website en een telefonische afdeling: 1840.

 

https://www.klantenservicetelefoon.nl