De ware birmaan
Image default
Bedrijven

E-liquid

Wat is een e-liquid?

Elektronische sigaretten maken gebruik van een speciale vloeistof, die smaak aan het roken geeft. Deze vloeistof wordt een e-liquid genoemd. De e-sigaret zorgt dat de vloeistof verdampt, waardoor de smaak daarvan vrijkomt voor de roker. De kwaliteit van de e-liquid is van groot belang voor de smaak en de beleving van de e-smoker. E-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, en zowel met als zonder nicotine.

E-liquid zonder nicotine

Voor wie aan stoppen met roken denkt is het roken van een e-sigaret met nicotinevrije e-liquid een goede optie. Het is nicotine dat voor de verslavende werking van gewone sigaretten zorgt. Wie aan het afkicken is moet daar los van zien te komen, maar ook van de gewoonte van het roken zelf. De e-sigaret komt hierin tegemoet. Er kan dan nog steeds gerookt worden, enkel krijgt het lichaam geen nicotine meer binnen.

Waar wordt een e-liquid van gemaakt ?

E-liquid bestaat uit een mix van propyleen glycol en plantaardige glycerine, een aroma, in sommige gevallen gedestilleerd water, en mogelijk dus nicotine. Er zijn verschillende aroma’s mogelijk, waaronder tabak, fruitige of zoetige smaken, menthol en meer. Welke uw favoriet is hangt sterk van uw eigen voorkeur af.

E-liquid en e-sigaretten kopen bij E-Sigaret Solutions

Bij E-Sigaret Solutions kunt u terecht voor een breed aanbod aan e-liquids en e-sigaretten. Bezoek gelijk de website om de mogelijkheden te bekijken, waaronder de e-sigaret met clearomizer.

https://www.esigaretsolutions.nl/