De ware birmaan
Image default
Verbouwen

Polyester sandwichpanelen: wat kun je hiermee?

Wat zijn polyester sandwichpanelen?

In de bouwwereld, zowel de bedrijfssectoren maar ook onder particuliere woningbezitters, zijn polyester sandwichpanelen al tijden erg geliefd. Verbazen hoeft dat niet, want sandwichpanelen van polyester hebben veel interessants te bieden. Dit soort panelen bestaan uit drie lagen. De binnenzijde is gemaakt van uitstekend isolerend kunststof, dat een licht gewicht heeft. Aan beide zijden is een dunne plaat van rvs metaal aangebracht. Het resultaat is een bovengemiddeld goed isolerend paneel dat bovendien erg licht is. De panelen zijn dan ook echt populair voor gebruik op daken, als bekleding voor gevels en om de wanden van bestelbusjes of vrachtwagens aan de binnenzijde af te dekken.

 

 

Sandwichpanelen van polyester waardevol en uniek?

Polyester is een materiaal dat niet alleen uitstekend isoleert, maar ook enorm licht is. Om deze reden zijn sandwichpanelen van polyester zeer goed bruikbaar als dakbeplating. Ze houden de warmte goed vast, houden kou en tocht op afstand en zijn door hun lichte gewicht gemakkelijk te monteren. Binnen no time liggen deze panelen dan ook op het dak. Het mooie is voorts dat een naadloze bevestiging mogelijk is. Hierdoor maakt intrekkend vocht geen kans en krijg je in het betreffende gebouw of loods niet met vochtproblemen te maken.

Verder is het fijn dat de sandwichplaten van polyester tegenwoordig scherp geprijsd zijn en in meerdere formaten, kleuren en designs geleverd kunnen worden. Wie voor polyester sandwichpanelen gaat is vandaag de dag als klant echt koning. Of, beter gezegd: keizer.

 

 

Sandwichpanelen op maat

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van deze sandwichpanelen? Bekijk de foto’s, video’s en aanvullende informatie op brouwernijkerk.nl. Bij vragen kan je altijd contact opnemen met de helpdesk.