De ware birmaan
Image default
Banen en opleidingen

KRMT makelaar

KRMT makelaar met regio kennis Delft

Voor onze opdrachtgever een ambitieuze makelaardij in delft en vorm, zijn wij ter toename van het team op zoek naar een enthousiaste makelaar krmt. dan ben jij degene waar wij naar op zoek zijn!

Omschrijving

Als huizenmakelaar bij onze opdrachtgever zal je een actieve bijdrage geeft aan de support van het aanschaffen en verkopen van onroerend goed. Je wordt de adviseur van de woningzoekenden of woningverkopers. Voor woningzoekenden zal je gaan afzoeken naar geschikte woningen/appartementen die voldoen aan de criteria van de klant. Je bent verantwoordelijke voor de bezichtigingen en zoekt tezamen met de gast naar de beste match. Als verkoopmakelaar neem je de aanvoeren bij de bezichtigingen en informeer je kopers over het aan te kocht object ( pro’s en con’s ). Ooit werk je toe naar een closing waarbij de aankopende of verkopende partij tevreden zijn over het resultaat.

Je bent een hartelijk organisme met een hoge ‘gunfactor ‘ ;

je bent representatief, hardstochtelijk en ondernemend en hebt een gezonde mate van taaiheid ;

als huizenmakelaar beschik je over recente en relevante weten en ervaring van de woningmarkt ( particulieren ) ;

je hebt de toerusting makelaars stukken svm nivo ( krmt ) je bent zeer maatschappelijk vaardig en kapitalistisch ;

je bent in staat om makkelijk contact te leggen met potentiële kopers en verkopers ; je bent sterk in het opbouwen en verzorgd van relaties ;

je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Denkbaar wordt klanten bezocht in de avonduren en in het weekeinde ; je bent in staat om ( ver- ) koopcontracten foutloos op te beweren.

Aanbod

Je werkt 40 uur week ; je ontvangt een marktconform verdienste ; uitstekende carrièrekansen en veel universum voor inherent aanzet ; prettige, inspirerende en resultaatgerichte werksfeer.

https://www.vindazo.nl/keywords/makelaar.html