De ware birmaan
Image default
Bedrijven

Tips om een mooie haarkleur te behouden

Wanneer je net bij de kapper bent geweest zit je haar perfect, goed in model en weer een prachtig kleurtje. Maar nu is het nog de kunst om die kleur zo lang mogelijk mooi te houden. Hier wat tips om je haarkleur zo lang mogelijk te behouden!

Was je haar niet te vaak! Hoe vaker je je haar wast, hoe sneller de kleur uit je haar verdwijnt en dat is super zonde natuurlijk. Als je je haar vaak wast kun je het trainen om minder snel vet te worden, was je haar bijvoorbeeld maar 3 keer in de week, ben je zo aan gewend. Wanneer je je haar hebt gewassen, gebruik dan een goede conditioner. Wanneer je haar goed gehydrateerd is zal de kleur langer in je haar blijven zitten. Top haarverzorging Delft met de beste maskers hiervoor.

Wanneer je je haar gaat stijlen is het belangrijk om zo min mogelijk hitte op het haar te gebruiken. Wanneer je hitte gebruikt op je haar zal je haarkleur het snelst gaan vervagen. Wanneer je er toch voor kiest om hitte te gebruiken, gebruik dan producten die je haar goed tegen de hitte beschermen om de meeste beschadiging te voorkomen.

Het is sowieso heel belangrijk om de juiste producten voor je haar te gebruiken, zeker als je je nieuwe haarkleur zo mooi mogelijk wilt houden. Kies voor producten zonder siliconen en sulfaten, deze zijn het beste voor je haar!

Blijf altijd rekening houden met het feit dat je haar veranderd, wanneer je terug komt van de kapper zit je haar nog perfect door alle producten en dingen die ermee zijn gedaan. Weet je dat je haar snel vervaagt? Kies dan volgende keer voor een kleur die wat donkerder is. Blijft de kleur wel heel lang zo zitten, ga dan bijvoorbeeld voor een spoeling. Ga naar OneKappers kapper Delft voor een goed advies over je haarkleur en de beste producten.

http://www.onekappers.nl