De ware birmaan
Image default
Mode en Kleding

Een bikini met ondersteuning

Een bikini met ondersteuning

Is het tijd voor een nieuwe bikini, dan is het aanbod natuurlijk gigantisch. Zo is er niet alleen een ruime keuze qua kleur, maar ook qua pasvorm en tal van andere zaken. Eén van die andere zaken is of je kiest voor een bikini met of zonder ondersteuning. Steeds vaker zien we dat een bikini veel meer is dan alleen het stukje stof dat wordt gedragen tijdens het zwemmen. Zo moet de bikini vaak matchen bij de rest van de outfit en dient deze ook te zijn voorzien van een beugel en juiste ondersteuning om de vormen goed tot z’n recht te laten komen. Een bikini met ondersteuning is dus helemaal zo gek nog niet! Wil jij weten wat de voordelen zijn, lees dan verder!

Groot of klein

Het maakt in principe niet uit of je nu normaalgesproken in het dagelijkse leven een grote maten bh of een kleine maten bh draagt. In beide gevallen hebben je borsten namelijk ondersteuning nodig. Waar je dit tijdens het sporten doet door het dragen van een panache sport bh of een anita sport bh, kan dit natuurlijk op vakantie tijdens het zwemmen enkel en alleen door het dragen van een geschikte bikini. De keuze of je kiest voor een bikini met of zonder ondersteuning, die ligt dus volledig bij jezelf. Toch is het wel belangrijk hier goed over na te denken, want de hele dag zonder extra ondersteuning lopen, kan aan het einde van de vakantie nog wel eens klachten veroorzaken. 

Waarom ondersteuning?

Een belangrijke reden waarom veel dames kiezen voor ook een bikini met ondersteuning is als volgt. Wanneer je op vakantie gaat naar de zon, dan is het aannemelijk, dat je toch gemiddeld zo’n 8 uur op het strand bent. Dit betekent niet dat je ook de hele dag in de zon ligt, want dat is niet gezond voor je huid, maar je gaat voor de lunch niet terug om even iets anders aan te trekken, althans de meesten van ons niet! Wanneer je dan op het strand loopt, dan zullen je borsten iedere stap die je zet een schok te verduren krijgen. Niet zo erg als bij het hardlopen, maar wel een beetje. Wanneer je dan niet de juiste ondersteuning draagt, kan het zijn dat dit na verloop van tijd als vervelend wordt ervaren en zelf kan leiden tot klachten aan je borsten zelf of je rug, nek of schouders.