De ware birmaan
Image default
Mode en Kleding

Lekker sporten! Welke tas neem je mee?

Lekker sporten! Welke tas neem je mee?  

Bij het sporten moet je altijd wel wat spullen meenemen. De ene keer kan dat meer zijn dan de ander want het hangt natuurlijk ook af van wat je die dag gaat trainen. Een goede sporttas is daarom heel belangrijk, maar welke zijn dan het best? 

 

Kan je ook een andere tas dan een sporttas?

Tuurlijk kan dat. Vaak ervaren mensen de druk dat je per se een sporttas van Nike of Adidas moet hebben om echt de ‘sporter’ te zijn. Dit is natuurlijk helemaal niet waar en je bepaalt volledig zelf wat je meeneemt. Het gaat erom dat jij de tas handig vindt en hem ook op een prettige manier kunt gebruiken.

 

De micmacbags zijn zeker geen doorsnede sporttassen, maar ze zijn wel heel erg handig in gebruik. Ook dus heel handig in gebruik voor eventueel sporten of andere dingen. De tas is ruim dus er past voldoende in en hij is ook nog een prettig vast te houden. Waarom zou je dan verplicht een sporttas halen als je dat helemaal niet prettig vindt? Het maakt niet uit wat je meeneemt of van welk merk het is zolang hij fijn in gebruik is voor jou.

 

Je kunt zelf goedkoper en anders gaan denken. Niet iedereen wilt zo een sporttas zoals iedereen heeft. Ook voor andere momenten kan jij een andere smaak hebben qua tassen wat je handig vindt. Als jij het handig vindt bij wijze van om een boodschappentas te gebruiken om mee te nemen naar de sportschool dan moet je dat ook zeker doen.

 

Want waarom zou het niet goed zijn of niet mogen om een boodschappentas mee te nemen? Het zal misschien niet heel vaak voorkomen, maar dat betekent niet dat het dan ook meteen niet kan? 

 

Ik wil wel een sporttas

Als je wel een sporttas wilt dan moet je ook gaan kijken wat voor. Ook hier is het belangrijk dicht bij jezelf te blijven en echt te kijken naar wat jij handig vindt en wat voor jou goed werkt. Wat voor de een wel werkt kan voor de ander juist niet werken. De een houdt van kleine vakjes in de tas en de ander juist totaal niet. Misschien ook handig om langs een winkel te gaan en te kijken. Als je al ongeveer weet wat voor jou goed werkt dan kun je het online makkelijk bestellen zonder in het echt te kijken.