De ware birmaan
Image default
Entertainment

Horoscoop voor de week van 25 april t/m 1 mei

Horoscoop voor de week van 25 april t/m 1 mei. In deze weekhoroscoop lees je wat de sterrenbeelden voor je in petto hebben.

Deze week jarig:

mr. Pieter van Vollenhoven (30-04-1939)
prins Willem-Alexander (27-04-1967)
Albert Verlinde (25-04-1961)
Johan Cruijff (25-04-1947)
Andre Agassi (29-04-1970)

  Sterrenbeeld Steenbok

22 december t/m 20 januari
In je werk zit je helemaal op het juiste spoor. Nu is het moment om iets met je geweldige plannen te gaan doen. Succes is verzekerd. Je krijgt dit spontaan op je weg. Er mag alleen wel wat meer tijd voor je liefdesleven overblijven. Iemand voelt zich tekort gedaan.

  Sterrenbeeld Waterman

21 januari t/m 18 februari
Het is prima dat je je zo inzet voor je collega’s, maar je weet er moeilijk een rem op te zetten. Als je niet oppast, gaat dit ten koste van jezelf. Neem eens een dag vrij om heerlijk bij te tanken. Er wacht veel liefde op je. Vermoedelijk zelfs een bijzonder voorstel.

  Sterrenbeeld Vissen

19 februari t/m 20 maart.
Maak je niet bezorgd over je werk, want kleine probleempjes worden opeens soepel opgelost.
Wacht af: er komt een mooi voorstel en je zult veel plezier beleven aan je enorme creativiteit.
Je liefdesleven laat ook niets te wensen over. Je krijgt absoluut een heel fijne week!

  Sterrenbeeld Ram

21 maart t/m 20 april
In de liefde liggen er enerverende uitdagingen voor je maar op je werk is het nogal rustig, beste horoscoop Ram. Je kunt het dus kalm aan doen en je wat meer op je privé-leven concentreren. Ben je nog single? Plan wat afspraakjes. Er is grote kans op een leuke klik met iemand!

  Sterrenbeeld Stier

21 april t/m 21 mei  
Je gaat een beetje te veel op zeker, beste horoscoop Stier. Een meningsverschil met een collega gaat hoog oplopen zolang je maar steeds je eigen mening blijft opdringen. Probeer wat water bij de wijn te doen. Daarmee bereik je het meest. Privé is het rustig en dat heb je momenteel hard nodig.

  Sterrenbeeld Tweelingen

22 mei t/m 21 juni
Op je werk escaleert een conflict met een collega. Luister liever wel naar goede raad en neem financieel geen risico’s. Soms ben je iets te overmoedig bezig. Je liefdesleven gaat nog steeds geweldig goed. Toon je gevoel gerust, want het wordt beantwoord!

  Sterrenbeeld Kreeft

22 juni t/m 22 juli
Je krijgt een plezierige week. Collega’s lopen je niet voor de voeten zodat je in alles nu je eigen gang kunt gaan. Reken er maar op dat je succes krijgt! Je zelfvertrouwen groeit en je komt erg positief over. Door je warme uitstraling trek je privé veel liefde aan.  

  Sterrenbeeld Leeuw

23 juli t/m 23 augustus
Het wordt behoorlijk hectisch voor je. Als je je grenzen niet aangeeft, verbruik je al je energie. Pas dus op want je kunt niet als een duizendpoot voor iedereen paraat staan. Probeer je privé te ontspannen. Grote kans dat er nu een klik komt met iemand!  

  Sterrenbeeld Maagd

24 augustus t/m 23 september
Probeer alles rustig aan te pakken op je werk! Je hebt nu alles in je om er een succes van te kunnen maken. Er komt deze week nog een behoorlijke hobbel met een collega. Als je kalm blijft, trek jij aan het langste eind. De liefde gaat door de maag, maar pas op met vet eten!  

  Sterrenbeeld Weegschaal

24 september t/m 23 oktober
De harmonie zal op je werk deze week helaas nogal ver te zoeken zijn. Twijfel niet aan jezelf, want je inzet is enorm. Je wilt helaas soms te sterk je mening doorzetten en dat geeft botsingen. In de liefde kom je niet goed tot je recht. Je kropt weer te veel dingen op.

  Sterrenbeeld Schorpioen

24 oktober t/m 22 november
Er zijn op je werk dingen aan de hand waar je moeilijk de vinger op kunt leggen. Je zult interessante ontdekkingen doen, maar of je er iets mee kunt is nog maar de vraag. Geef het vooral niet op en zet door! In de liefde wordt het genieten geblazen.

 Sterrenbeeld Boogschutter

23 november t/m 21 december
Het optimisme in je werk is bijzonder groot. Je zit boordevol goede plannen en krijgt je collega’s erin mee. Helaas verloopt het in de liefde nogal zwaar. Het wordt alles of niets. Sta je op een punt veranderingen te willen doorzetten? Handel nu vooral niet te impulsief!

Lees ook je horoscoop vandaag of een andere horoscoop.

https://www.horoscoop-luna.nl

Gerelateerde artikelen

Social media gebruik in Nederland

Waarom escape room in Almelo?

3 redenen waarom iedereen roddels moet lezen