De ware birmaan
Image default
Woning en Tuin

Oude daken omtoveren

Had jij in deze corona tijd zin om te verhuizen of gewoon zin om een groot project te beginnen? Dan geef ik je groot gelijk: de tijd en ruimte is er en het leven is kort. Het is dus zaak om er het meeste van te maken. En dat doe je bijvoorbeeld door een oud huis te kopen en dat helemaal te gaan renoveren. Veel mensen kiezen er voor om een oud huis te kopen, omdat je dat relatief goedkoop is en omdat je hem zo helemaal zelf kan opknappen. Als jij kijkt naar het dak van je nieuwe oud huis, wat valt jou dan op? Zijn de dakpannen nog helemaal spik en span of zit er toch wel wat aanslag en mos begroeiing op? En wat zie je als je van binnen uit naar het dak kijkt? Zie je dan gave houten balken of zie je vochtplekken en schimmels.

 

Zoals met elk object, is het ook met daken super belangrijk om ze goed te onderhouden. Maar ja, als jouw voorgangers dat niet hebben gedaan, dan zit jij als nieuwe eigenaar natuurlijk wel met de gebakken peren. Wat moet je nu doen? Ik heb een suggestie: bel Dakbeheer Hermans op en laat een gratis dakinspectie uitvoeren op jouw dak. Zo kan je in ieder geval een professionele opinie krijgen over de staat van het dak. Daarna kan je gaan bedenken wat je met het dak wil doen: laat je het zo, ga je het oplappen of ga je het helemaal vervangen?

 

Als je kiest voor een dakreparatie, dan ben je ook op het goede adres bij Dakbeheer Hermans. Zij zijn specialisten op het gebied van het repareren van daken. Het voordeel aan een dakreparatie is dat het minder duur is dan een totale renovatie, terwijl je wel een positief effect hebt. Het allerbelangrijkste is en blijft de veiligheid, je wil niet dat het instort bij een storm of dat het begint te lekken bij een regenbui.

https://www.economy.nl/