De ware birmaan
Image default
Financieel

Hoe de ethereumblockchain de ontwikkelaars kan profiteren

De ethereum-database is een software-oplossing die verbetert op de traditionele gecentraliseerde databaseserver door een extra beveiligingslaag met de naam Smart Contracten toe te voegen. Deze laag maakt het mogelijk om de voorwaarden van elke transactie door het netwerk te beveiligen en af te dwingen. Transacties gemaakt via de Ethereum Virtual Machine (EVM) worden slimme transacties genoemd. Het primaire doel van het team dat de EVM heeft ontwikkeld, is om een gebruiksvriendelijke omgeving te bieden die vriendelijk is voor zowel ontwikkelaars als consumenten. De belangrijkste focus is om de ervaring te maken van het gebruik van het ethereum-netwerk als wrijvingsloos mogelijk.

 

Een van de grootste voordelen aan het gebruik van het ethereum-netwerk is dat het u in staat zal stellen om transacties in te voeren zonder het gebruik van een traditioneel webgebaseerd contract. Door het gebruik van een EVM worden de contractuele overeenkomsten die beide partijen zijn aangegaan door het netwerk zelf. Zodra deze laag is geïntegreerd met de rest van de toepassingen en gereedschappen, biedt het een robuuste en veilige brug tussen de individuele gebruikers van het netwerk en de op externe gebaseerde entiteiten. Dit resulteert in lagere kosten en een snellere uitvoeringstijd dan met standaard op contract gebaseerde systemen.

 

Slimme contracten die worden gebruikt met de ethereumblockchain kunnen ook verder worden versterkt door het gebruik van verschillende extra lagen van veiligheid. Deze omvatten de mogelijkheid om de tijdsperiode te specificeren waarin de transactie geldig moet zijn. De overdracht van fondsen die in de transactie worden gebruikt, kan ook worden beperkt door het gebruik van expliciete blokrestricties. Het vermogen om geautomatiseerde custodiërs te gebruiken voor de uitvoering van transacties biedt ook extra beveiliging. Het gebruik van Smart Contract Technologies kan heel goed zijn, de grootste prestatie van Vitaliks tot nu toe en heeft het potentieel om te revolutionair de manier waarop bedrijven over de hele wereld worden uitgevoerd.

 

Veel bedrijven zijn al begonnen het ethereum-netwerk te gebruiken om de overdracht van verschillende soorten gegevens en informatie te vergemakkelijken. Een van de eerste bedrijven om ten volle te profiteren van de mogelijkheden die de ETHEREUM-motor biedt, was Google. Google gebruikt het ethereum-netwerk om hun intern beheerde gedistribueerde applicatieplatform uit te voeren en de servicevoorwaarden voor hun API’s te handhaven.

Andere grote bedrijven en overheidsinstanties volgen de plaats en zien de waarde die het biedt aan zowel de ontwikkelaarsgemeenschap als het grote publiek.

 

Het gebruik van de ethereum-portemonnee, waarmee een eenvoudige veilige overdracht van tokens binnen het gedecentraliseerde netwerk mogelijk is, is een van de meest populaire toepassingen. Dit maakt het gebruik van het ethereum-netwerk veel toegankelijk voor elke informele gebruiker, en het gebruiksgemak maakt de ethereum projecteert een aantrekkelijke investering voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van nieuwe software. Het gebruik van het ethische grootboek wordt gedurende vele projecten gebruikt binnen het ethische marktproject, een programma dat de verspilling of onethische bedrijfspraktijken binnen de toeleveringsketen wil elimineren. Een van de meest veelbelovende aspecten van de ethereum-projecten is het potentiële gebruik van software als een internationale computerarchitectuur.

 

Een dergelijk gebruik van software als een algemene computercomputerarchitectuur wordt geleverd door het Raiden-netwerk, gebouwd bovenop het ethische grootboekproject. Raiden wordt gebruikt in veel van de toepassingen die zijn gebouwd op de top van het ethische grootboek, zoals RAID BOT, Mistex, Fairbot en Ecto. Dit biedt ook de ontwikkelaars de mogelijkheid om het Raiden-netwerk te gebruiken met software zoals metropool en consensys, die zijn gebaseerd op het NCCO-model. Dit type software als een algemene

computerarchitectuur heeft het potentieel om de kosten van het bouwen van dergelijke toepassingen als mobiele portefeuilles, slimme contractuitvoering en onroerend goed investeringsmogelijkheden aanzienlijk te verminderen.

Klik hier https://www.bitcoinmeester.nl