De ware birmaan
Image default
Banen en opleidingen

Grafisch ontwerper

Grafisch ontwerper

Functie

Voor een bedrijf actief in de scheikundige nijverheid naar een grafisch vormgever. Je staat in voor het realiseren van conceptuele opdrachten en grafische ontwerpen. Je weet ideeën te vertalen in opvallende visuals, advertenties, acties, beursstanden en allerlei andere media. Je gebruikt dagelijks programma’s als Indesign, Photoshop en Illustrator. Voor deze job beschik je over een eerste professionele werkervaring binnen een grafisch team. Je spreekt en schrijft vlot Nederlands. Je hebt een goede basiskennis van het Engels. Kennis van Frans of Duits is een pluspunt. Je werkt nauwkeurig en ook DTP werk schrikt je niet af. Wij bieden je een toffe job binnen een actief en dynamisch team in een bedrijf in volle groei. Een salaris naar ervaring en kennis.

Aanbod

Je komt terecht in een jong en dynamisch internationaal bedrijf, waar ondernemerschap, innovatie, persoonlijke relaties, samenwerken en klantvriendelijkheid top prioriteiten zijn.

 Full-time job in een jong, dynamisch marketingteam waarvoor geen enkele uitdaging te groot is 😉

 Aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen

 Je komt werken in een filevrije omgeving

Jouw profiel

 Je hebt reeds enkele jaren ervaring als grafisch ontwerper.

 Je bent creatief én technisch sterk.

 Je hebt zin om briefings om te zetten naar creatieve oplossingen en gaat hier op zoek naar een goeie mix tussen creativiteit en functionaliteit.

 Je bewaakt onze huisstijl als een trotse leeuw(in)!

 Je bent meer dan een standaard grafisch vormgever, je wil je mee inzetten om onze marketing projecten tot een goed einde te brengen. Dit doe je in samenwerking met andere collega’s uit het marketing team .

 Je gaat logisch te werk en organiseert onze marketing server tot een intuïtief te volgen parcours.

 Je tovert met Adobe Illustrator/Indesign/Photoshop op Apple Mac. Alle andere kennis van grafische programma’s zijn een plus en collega’s of opleidingen helpen je verder in je expertise!

 Je durft ook al eens aan de slag te gaan met de Office programma’s.

 Je spreekt en typt vlot Nederlands en Engels, kennis van Frans is een grote meerwaarde.

Prof. bach. Grafische en digitale media: Multimediaproductie

 

 

https://www.vindazo.be/vacatures/grafisch-ontwerper.html