De ware birmaan
Image default
Bedrijven

Bitcoin weer gestegen na een wat mindere week

Vorige week was er een beetje onrust op de crypto markt. De koers van Bitcoin bleef flink afnemen en sommige beleggers zagen hun geld in rook op gaan. Sinds afgelopen maandag lijkt het alsof dit niet meer het geval is en de koers weer stijgt. Volgens sommige experts is Bitcoin zelfs op weg naar een nieuwe record waarde.

Een stijging die doorzet

Sinds afgelopen vrijdag zit Bitcoin in een lift. De munt is sinds vrijdag met meer dan $ 8000 toegenomen in waarde en is daardoor nu $ 54000 waard. Het absolute hoogte punt van Bitcoin was $ 58000 en daardoor lijkt een nieuw record niet ver weg. Beleggers lijken weer meer interesse te hebben in crypto als Bitcoin en Ethereum. Beide zijn nu namelijk in een flinke koersstijging.

Binnenkort een nieuw record?

Het zou zomaar kunnen dat we zeer binnenkort een nieuw record gaan zien voor Bitcoin. De waarde van de munt blijft enorm toenemen en daardoor zijn er steeds meer mensen die denken dat Bitcoin voor mei 2021 een nieuw record gaat bereiken. De rijkste man van Noorwegen is zelfs van plan om een investeringsfonds op te zetten voor Bitcoin. Indien dit goed gaat lopen kan Bitcoin miljoenen euro’s per stuk waard worden.

Volg de koers van Bitcoin

Bitcoin koers volgen wordt steeds meer een sport. Je weet nooit wat er gaat gebeuren en het blijft spannend. Nu is het logisch dat je niet de hele dag tijd hebt om de koers in de gaten te houden. Gelukkig zijn er verschillende sites die alles voor je vastleggen en je tips geven over wanneer je moet investeren. Let wel op, Bitcoin blijft nu stijgen maar het verleden heeft al meerdere keren laten zien dat een koers crash van 80% geen ongewoon iets is. Investeer daarom alleen maar geld wat je echt kan missen!