De ware birmaan
Image default
Financieel

Hoffelijk Financieel is er voor iedereen: lees hier waarom

Hoffelijk is dé innovatieve opleider van Nederland. Hoffelijk Financieel is actief in de zakelijke dienstverlening. Investeren in een duurzame ontwikkeling van professionals en organisaties is waar Hoffelijk Financieel voor staat. Dit doen we voor verschillende sectoren, zoals de financiële dienstverlening, detachering en beroepsonderwijs.  

Wil jij graag je Wft-diploma snel en gegarandeerd behalen? Kies dan voor Hoffelijk Financieel

Wie is Hoffelijk Financieel?

Ongeveer elf jaar geleden is Hoffelijk opgericht door Wesley van ’t Hof. Sindsdien is Hoffelijk hard gegroeid. Het team van Hoffelijk Financieel bestaat uit ongeveer 100 mensen die allen gespecialiseerd zijn als financiële opleider. Het betreft een jonge organisatie die nog altijd beschikt over de start-up mentaliteit van elf jaar geleden: keihard werken en blik vooruit. 

Wat wil Hoffelijk Financieel bereiken? 

Aan de hand van deze websites informeert Hoffelijk de bezoeker over alle Wft-modules. In het bijzonder wordt meer informatie gegeven over de Wft Basis. Het is de bedoeling om uiteindelijk voor iedere Wft-module een aparte website te maken. 

Wft staat voor Wet op Financieel Toezicht. In deze wet staat omschreven dat iedereen die werkzaam is in de financiële sector in het bezit dient te zijn van een Wft-certificaat. Het certificaat toont aan dat je beschikt over de juiste kennis en vaardigheden om de consument te voorzien van een kwalitatief goed financieel advies. Bijvoorbeeld wanneer je werkt als hypotheekadviseur of bankier. 

De Wft-module die je op zak moet hebben, hangt af van het vakgebied waarin je je begeeft. Je start in ieder geval altijd met de Wft Basis. 

Wat wordt besproken op de website van Financieel Hoffelijk?

Op deze website informeert Hoffelijk je over de module waar je altijd mee begint: de Wft Basis. Met de opleiding Wft Basis leer je alle relevante financiële basiskennis. Nadat je de opleiding voltooid hebt en het examen behaald, voldoe je aan de wettelijke eisen. 

Hierna ben je in staat om klanten te informeren over financiële diensten en verwijst hen door naar de juiste specialist. Daarnaast behandel je eerstelijns klantvragen en je weet alles te vertellen over betalen, sparen en verzekeringen.

Wat is de visie van Hoffelijk? 

Samen streeft Hoffelijk naar continue kennis- en kwaliteitswaarborging. Hoffelijk Financieel biedt alle deelnemers ondersteuning in zijn of haar ontwikkeling. Dit doen we door je op digitale wijze op te leiden. Het programma is innovatief en van kwaliteit. 

Hoffelijk is ambitieus, gericht op kwaliteit en gelooft in maatwerk. Door een individuele aanpak, zorgt Hoffelijk Financieel voor meer relevantie voor onze klanten.

Wil jij graag snel je Wft-diploma behalen? Volg dan eerst de Wft-opleiding van Hoffelijk

http://financieel.hoffelijk.nl