De ware birmaan
Image default
Bedrijven

Vaardigheden verbeteren met een Excel cursus

Technologie wordt steeds geavanceerder. Dit merk je aan de snelheid waarmee apparaten slimmer worden gemaakt. Vergelijk de telefoons, laptops en computers maar eens met 10 jaar geleden. Je zult dan zien dat deze apparaten steeds meer kunnen, waaronder het draaien van ingewikkeldere programma’s. Natuurlijk staan er op computers ook programma’s die al een tijdje bestaan, maar om de zoveel tijd worden geüpdatet. Een van deze programma’s is Microsoft Excel. Dit is een programma waarmee je verschillende berekeningen en grafieken kunt maken en data mee kunt verwerken. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden, maar die zullen we hier niet gaan bespreken.

Excel is een handig hulpmiddel om de financiën thuis of op het werk overzichtelijk te maken. Je kunt namelijk verschillende codes invoeren die automatisch berekeningen voor je maken. Je hoeft dan uiteindelijk alleen nog maar de bedragen in te vullen en Excel berekent het automatisch voor je. Als je nog niet veel weet over Excel, dan is het misschien handig om eens een Excel cursus te gaan volgen. Hiermee leer je allereerst de basisfuncties. Dan kun je in ieder geval al aan de slag met het programma. Ook zijn er veel bedrijven die mensen zoeken met ervaring in Excel.

Excel cursus volgen

Een Excel cursus kun je zowel klassikaal als online volgen. Het voordeel van online is dat je het vanuit je luie stoel thuis kunt doen. Via een website kun je inloggen en de cursus volgen. Met verschillende oefenopgaven en voorbeelden wordt jou helder uitgelegd hoe je het beste overweg kunt met Microsoft Excel.

https://compu-academy.nl/cursus-excel/