De ware birmaan
Image default
Bedrijven

RVS Polijsten

Hier komt een ruwe gids voor het polijsten van RVS:
Voordat u welsprekend begint, moet u op enkele dingen letten die het polijsten van RVS kunnen beïnvloeden, zodat u een effectief goed resultaat krijgt. U hebt het juiste gereedschap en gereedschap nodig om het RVS te polijsten. et al Dit is Scotch Brite, producten die zeer geschikt zijn voor het polijsten van metalen. Bovendien zijn polijstpasta’s nodig om het RVS een perfect beeld te geven en dit omvat de voorpolijstpasta, de opnieuw polijstpasta en de hoogglans polijstpasta. Ingesloten moet je het schuurpapier, de verschillende opzetstukken van de machines en polijstplaten niet vergeten, om een ​​perfect en optimaal polijstresultaat te bereiken. De bevestigingen van de machines zijn voldoende, van haakse slijpers tot boren en polijsten, evenals tot papier dat in verschillende korrelrichtingen loopt tijdens het polijsten van RVS. et al Sisal polijst- en slijpschijven worden gebruikt, evenals katoenen schijven en flanellen schijven.

Hoe worden polijstpasta’s geassocieerd met roestvrijstalen polijsten?
Het gebruikt zwarte, grove polijstpasta’s bij het polijsten van RVS en gele voorpolijstpasta en een bruine polijstpasta. Polijsten van de blauwe pasta in het RVS voor verduidelijking en voor hoogglans.

Polijsten wordt gedaan polijsten van het RVS:
Allereerst moet het RVS Finish worden geslepen met behulp van schurende wielen en schuurpapier, dat korrelgroottes van 100 tot 400 moet hebben. Het slijpen begint direct na het polijsten en begint met grutten van 300 tot 400. Allereerst slijpt u direct voor de roestvrijstalen nagellak en verwijdert u de bultjes, krassen en de huid. Daarna zullen verdere voorbereidende werkzaamheden worden uitgevoerd, waarbij u.a. het RVS is geëtst. Die hoogwaardige staalkorrels heeft met maximaal 400 en in honderden stappen werkt. Zelfs in strepen kan het graan zichtbaar zijn. Het proces vindt plaats in circulair polijsten en ook langs dwarsdoorsneden.
Een van de voorbereidende taken van het polijsten van RVS is dat de sisalschijf vooraf moet worden gepolijst met een polijstpasta, die ook kan worden gebruikt voor het voorpolijsten. Het wordt daarna gepolijst in het klooster.
Als het vervolgens naar het polijsten gaat, kunt u beginnen met katoenen schijven en rollen en opnieuw polijsten van pasta’s en dan moet het dan niet langer worden gepolijst in het klooster. Bovendien houdt u de richting die kan worden gebruikt voor de structuren van RVS, direct bij. Daarna wordt het gereinigd en de hoogglans ontvangen en in gedachten gebracht. Vervolgens wordt met behulp van mechanische, thermische en chemische processen de roestvrijstalen plaat gepolijst, die ook kan worden beschermd met een eenvoudige remedie voor thuis.
RVS polijsten is eenvoudig als u eenmaal hebt geprofiteerd van de functies en mogelijkheden die nodig zijn om effectief te zijn.