De ware birmaan
Image default
Bedrijven

Uw organisatie naar een hoger level door maatwerk

TailorIT is de opleider als het gaat om op maat gemaakte cursussen voor de IT-eindgebruiker, de IT-professional en de IT-manager. Met haar hoofdlocatie en opleidingslocatie gevestigd in Tilburg, is TailorIT een van de professionelere opleidingscentra in Nederland die op maat gemaakte IT-trainingen verzorgt. Naast de hoofdlocatie, worden er ook IT trainingen verzorgd op locaties in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven en Antwerpen. Op die manier is het mogelijk om gespreid over Nederland en een stukje België, flexibiliteit te leveren en maatwerk te bieden. Daarnaast geeft TailorIT in-company trainingen. Het voordeel hiervan is dat de kosten lager zijn en dat tijd wordt bespaard doordat werknemers niet hoeven te reizen. Daarnaast is de training echt toegespitst op uw bedrijf.

Kennis op alle niveaus

Mensen blijven zich ontwikkelen. Meer kennis betekent immers meer mogelijkheden en een toegevoegde waarde voor het bedrijf waar u werkzaam bent. Daarnaast biedt het mogelijkheden om door te stromen naar hogere functies. Zeker in de IT-sector trekt de arbeidsmarkt over de hele linie aan. TailorIT speelt hierop in door diverse cursussen en IT trainingen aan te bieden voor alle lagen van de organisatie. De IT trainingen die worden aangeboden zijn dan ook voor alle functies en alle niveaus. Als voorbeeld de receptionist die met een officepakket gaat werken of de programmamanager die sturing moet geven aan grote projecten.

Welke cursussen worden aangeboden?

De opleidingen die TailorIT onder meer aanbiedt, zijn de Basistraining pc-vaardigheden, MS Windows trainingen, het gebruik van tablets in een organisatie, MS Officetrainingen en diverse grafische trainingen. Kortom, TailorIT biedt voor ieder kennisniveau de juiste training of cursus aan. Om een specifieke certificering te behalen, worden vaak meerdere examens afgelegd. Bent u als bedrijf of als werknemer geïnteresseerd in een cursus of training op maat? Wilt u ook uw kennis van IT verder bijspijkeren? Vraag dan eenvoudig een in-company of maatwerk training aan. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden voor uw bedrijf.